Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Englezi su uspjeli posvadjati cijeli svijet sa Rusijom. Ima li i jedan sukob u svijetu koji oni nisu kreirali? Ni jedan jedini dokaz nemaju ali nije to bitno, samo opleti pa jeka drugi ratuju.
Pa valjda i sam vidiš koliko se rusija mješa u unutrašnje poslove drugih država širom svijeta? Počni od Bosne, ruski ambasador konstantno podržava sve poteze dodika koji je svakako rušilački faktor i to otvoreno se stavlja na stranu separatizma i terorizma tako što štiti ruske paravojne formacije kojekakve "vukove"
@Psorijaza Ovaj ahmo42 osim ako nije neki trol onda je ubjedljivo najgluplji lik na Klixu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nesto mi ovo lici da ameri uvlace evropu u sranje.
Tako je...uh sto volim ovu EU Sve ih otjerat....SVE
I balijama vidim bale teku nebii i oni iz Sarajeva protjerali ruskog ambasadora?! MOŽE KAD PLATITE PLIN ALI SAMO DO ISTOČNOG SARAJEVA!!!
US,UK,EU,Russia, sve je to ista bagra. Da ne pljackaju po svijetu prve tri bi bile regije u razvoju. KOje to resurse imaju UK,US,EU. Kazu demokratske drzave. Ha jesu vidim kada suzavce na protestante ,pendreke po ledjima, a kada se protestuje negdje u Aziji,Africi to su freedom fighters. Gledo sam svojim ocima kada hapse po Chicagu, kada biju u Londonu. Gdje bjeljcuge dodju tu je pokolj.genocid.
Englezi imaju muda !
Ruse kao i Usa treba izolirati od ostatka svijeta. Najveci krivci za sve danasnje ratove a europa najvise ispasta
Njih treba skroz izolirati od ostatka svijeta skroz, tamo nema normalnog covjeka sve pijana stoka i kriminalci....
Iz Sarajeva to sve treba protjerat!
@Bosnia126 Ajdeee?! Prvo da se poplatite i proglasite nezavisnost na 23%bejha!!!
Allah u ekber!
Daje srece to bi trebala i BIH onog sijedoga smradonju jer dosta virusa godinama sije po ovoj zemlji
Samo tjeraj stoku, jedva cekam da nogiramo nekog Iz Sarajeva
Ja se nudim da im nosim kofere do Aerodroma.
Jado budi sretan da ti Rusi ne postave granicni prijelaz na Dobrinji, pa ces kmecat kako si i navikao!
Ništa od svjetskog izgleda
Američki imperijalizam ušao u 6. brzinu. Vi samo nastavite pljuvati po Rusima i braniti ''Svetu Ameriku'', budite slijepe ovce. Kad pukne 3. svjetski onda ćete se čuditi hahaha
NATO traži od svih članica da do 2024. povećaju financiranje NATO-a na 2% svog BDP-a, sa sadašnjih 1%. Jedna Njemačka bi trebala davati 70.2 MILIJARDE, dok Rusija daje sad 80 milijardi za sebe. Sad zamislite koliko NATO ubere od svih članica. Sa tim novcem se onda ubijaju Muslimani u Africi i Bliskom istoku. S mojim i vašim novcem! To je novac poreskih obveznika! Bogu hvala BiH još nije članica nit bi trebala biti. Je li želite Americi plaćati to zadovoljstvo?!?!?!
@feferonx Je li želite krv nedužnih ljudi na svojim rukama? Zar nije bolje da taj novac ode našim vojnicima? Našim službama spašavanja? Našoj policiji? Našim školama i fakultetima? Našim cestama i infrastrukturi? Našim bolnicama? NAŠIM LJUDIMA?!?!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemamo samo mi problem s Rusijom već čitav zapadni civilizovan svijet ima probleme s njima. Možda bi i BIH trebala protjerati ruskog ambasadora čija je glavna namjena da podržava srpske nacionaliste i koči ulazak BIH u Evropsku uniju i NATO.
@Aljo82, mislis li glavom ili cim? Maaa,proterajte nego sta!
Baš ćemo profitirati od članstva u NATO-u. Samo ćemo Amerima plaćati njihove ratove. Izazovu sukob na Bliskom istoku pa onda plaćaj Europo! Nema više toga, Europa treba izići iz NATO saveza! Mislite da se Njemci bez razloga bune što NATO traži povećanje NATO financiranja na 2% (sa sadašnjih 1.2%)? Ako se Švabo buni, tu sigurno nešto ne valja. Ne vjerujem da je Bošnjo pametniji.
Gazi rusku stoku koja i našu državu guši preko laktaškog međeda.
@generaIMladic Realno.
Ajjj braco,pa nece ih valjda i Srbija protjerati? Treba otkazati ono Svjetsko prvenstvo kod njih... Udariti im sankcije u cijelom svijetu.Puno su se podigli u poslednjih par godina. Hrvatska je uz Evropu,Srbija usamljena.Treba i BiH otjerati te smradove.