Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto nisam iznenadjen.... sramota !!!
Na našem planetu Baznija, ćhetnici su ušli u historiju kao fašisti.
ŠTA JE TREBALO DOKAZIVATI NA RIJEČI Bit će opet pakao i krvava Drina? KOME PAKAO I ČIJE KRVI? KAKVA JE OVO PORUKA ŽRTVAMA?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Imena sudaca molim!!
troprstasi brate
Milan, Aleksandar, Ognjen....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stanko Blagić je sudija bio .
Mudžahedini su haos problem za sve, O.K. shvatim. Ali ovi dodju prema ovakvim presudama kao FOLKLORNA GRUPA !!! Ma FUJ .....
Bravo za SDA sud
Zašto se ne poštuje sud bejiha, ovde po komentarima?
Svaka čast
ovoo samo ima kod nas
Jeble im gusle Boga
Bosanci budite se
Mozda su ustanovili il se 'branili' da je sve to dio istorijskog teatra i igara, ko oni u Usa sto se igraju gradjanskog rata. Historical reenactment, kako kazu.
Boze mili, ja kao Srbin, koji ovo osudjuje, osudjuci i druge grupacije ekstremne prirode i fasisticke orijentacije, nisam "normalna osoba" u RSu, a ovi degenerici sto podrzavaju ove i ovakve, oni su uzorni gradjani. Da Bog dragi sacuva.
Nisi ti srbina očima vidio.
Meni se ne ratuje, ne gladuje, ne klanja mi se dzenaza ubijenim clanovima rodbine i prijateljima, ne bjezi mi se od granata i snajpera, ne uzima mi se puska u ruke da isto to nekome radim... Zašto bih? Da nakon 5 godina ratovanja opet guzonje uzmu ministarstva i upravne odbore, i prosipaju merhametli pricu sabura bice bolje, a da postena raja ćami na birou godinama i nada se poslu kod privatnika za 500 maraka koji su drzavnu firmu privatizovali za 3 marke. Mrš.
Ova presuda zorno pokazuje tko sve obnaša sudsku funkciju.
Sve starohani gotov pomrlo sve, a pjevaju nesto haha
smijuria od suda ...
Ako i koga treba optuziti za to to je KLIX !!!