Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zukorlic za pretsjednika Srbije
Reis religijski vodja je za SVE bosnjake, ne samo one u Bosni. Protiv Zukorlica su najvise glupi FGRovci i komunjare koji nikad u dzamiju ne ulaze. Volili Zukorlica ili ne, morate priznat da je covjek nevidjeni kapacitet i potencijal.
Pogledajte neke od intervjua Zukorlića na youtube i biti će vam jasno o kakvoj gromadi od čovjeka se radi.. Intelektualac prije svega.. Nema šta, dobar kandidat!
jel ovog zukorlica Vucic kandidirao i Sanu ili su im drugi kandidati ....
je li zukurlic ikada bio u bih???? mozda na eskurziji u osnovnoj skoli:):):):)
Red je da Reis bude neko iz muftijstava van BiH.
Kao da se takmice za neko pocasno mjesto, a ono jos jedna fotelja. Treba neko ko ce nase hodze opet nauciti kako se klofaju dzamijski tepisi i kako se uspinje na munaru. Kad opet steknu radne navike, onda da opet krenu citati Najsvjetliju rimovanu prozu. 😚
Šta ima Srbijanac Zukorlić sa Islamskom zajednicom BiH
E taman smo njega cekali
Hajd što su uzeli bašćaršiju, sad će i mjesto vrhovnog poglavara... nema više sarajlija u Sarajevu...
Previše je Zukorlić pametan i nepodoban za vašu Sarajevsku kaljužu, daj bože da ga izaberete.
Reis treba biti prihvaćen od većine, poštovan, taktičan, mudar, pošten, bez oraha u džepu ili prostora da mu se nešto nepošteno pripiše...tu nema mesta za ovog iz Srbije.
Zukorlica ko nije nek poslusa na yt, strasno nacitan i pametan lik.
Idemo Zuka...pripajamo Sandzak
Ovi su veci lopovi od sda
https://www.vicevi.click/vic/1081/imam-ose%C4%87aj-da-%C4%87e%C5%A1-da-me-kresne%C5%A1
Puši ga Srbijanac...