Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruzica Jukic, sinonim za najvecu sramotu u Sudskoj vlasti, jednom od stubova svake normalne zemlje. Da ima barem malo obraza sama bi se povukla iz VSTV-a i nastavila bi raditi kao poljoprivrednik. Izvinjavam se poljoprivrednicima, da me ne shvate pogresno, kakva je mozda bi i kravama prenijela kakvo ludilo.
Sticem nekako dojam da je i ovu Ruznicu poceo da zulja neki ekser(cavalj) od podkivanja a da ju je strah nekom da se pozali.
ko vise vjeruje VSTV-u
Ovaj VSTV je jedno veliko zmijsko leglo, korupcije, nepotizma, politickog ku**aluka i bestida...kadar loš - nikakav, pogresne istrege, naštimane sudije, pogresne optzunice, naštimani tužioci, podpredsjednica glupača nad glupačama, nema ni jedan predmet čist, svaki ima nedostatak i svaka se presuda može oborit...ukratko tuga jad i čemer
"Problemi u radu VSTV-a BiH i sudskog sistema, a naročito aktuelni, neće se i ne mogu riješiti saopćenjima za javnost, niti pismima, ma kome ta pisma bila upućena.", kažu četiri člana u saopštenju za javnost. "Oni su u zajedničkom saopćenju za javnost naveli da se od pisma Ružice Jukić ograđuju prije svega jer ono nije proisteklo iz odluke VSTV-a BiH kao kolektivnog tijela.", odlučila su, bez kolektivne odluke VSTV-a, da izjave četiri člana.
Seada Palavric, bivsa cistacica, Ruzica Jukic, bivsa frizerka, Milan Tegeltija, svirac po kafanama koji je u toku rata kupio diplomu...
prpaaa,, sad kad se jedni protiv drugih,,posteni protiv pogodnih,, pravda je spora ali dostizna
Doći će pravda, padat će glave s ramena! Teško svima koji su sijali smutnju, laži i prevare!
evo to je to tipično ponašanje pravosuđa u ovoj zemlji upravo na primjeru šefa regulatornog tijela pravosuđa: "Potpredsjednica Jukić uopće i ne pokušava svoje stavove zasnovati na materijalno-pravnoj osnovi"
a nemojte tako, ponijelo je malo
OHR treba da iskoristi Bosnke ovlasti i raspusti VSTV jer ovo je već udar na temelje države. Ako svaka institucija uzme sebi fursata, poput Konkurencijskog vijeća, VSTV-a i slično, gdje će se ovo završiti? Pod napadom smo tamnih istočnih sila, Rusije i Kine.
Sad se vidi ko dan koliko su iz VSTV-a politički angažovani a MORAJU biti neovisna tijela! Treba istrajati do kraja i procesuirati sve koji su upetljani ilegalne aktivnosti!
Kažem ja da je zmija nad zmijama... :)
Sve je ociglednije da politika potpuno vlada nad clanovima najveceg pravosudnog tijela ove drzave. :)
Ovdje mozete anonimno podijeliti i prijaviti korupciju i nepravilnosti u vasem okruzenju. Price takodjer anonimno sa sajta mogu biti proslijedjene medijima www.prijavionline.weebly.com
@Stbamead nadam se da nisi ozbiljan, sa ovim prefiksom ispred .com sa weebly. Ljudi nista ne pisite ovde, dijete napravilo sajt da koristi informacije, ili neko blizak tuzilastvu da se moze na vrijeme zataskati dok ne izadje u javnost, i zapamtite u ovoj zemlji nemate gdje prijaviti korupciju jer je njihov izgovor za sve NEOVLAŠTENO SNIMANJE !
Frizerka gasi svjetlo i marš stoko genocidna