Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje puteve imaju Amerika i Njemacka, pokakim se na ovu listu
Lijepo ti je Hrvat biti...
U kojoj zemlji živiš?
Jos jedan dokaz ko je najveca rupa na Balkanu. Hvala gospodi na ministarskim foteljama sto su nam omogucili da dobijemo i ovu laskavu titulu.
Hrvatska je miljama ispred svih bivših republika pa i slično Slovenije. Možda je na kredit ali su pare potrošene tamo gdje treba. U BiH pare od kredita idu nekome u džep kao i pare od akciza, putarina itd.. da ne pričamo o hrvatskom sportu, javnim tv servisima, univerzitetima, Rimcu, turizmu, vojsci, policiji, itd... Bosanac ali su se Hrvati najbolje snašli iza rata.
jaro...hrvatski bdp je opterecen kreditima 80%....samo vanjski dug....sa unutrasnjim dugom hrvati puno vise trose nego zaradjuju....zato joj sve propada...ako mislis da je agrokor najveci problem u hrvatskoj gresis....kompletna hr brodogradnja je bankrotirala.....ogromni gubitci.....
Upravo tako!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nek mi napravimo 1 km godisnje! sta ce nam vise kad smo ovce. treba nam samo livada i korida
Tacno se vidi taktika ovih zemalja sto na jadran izlaze , napravi dobar put da svabo moze doci. I Hrvatska i Albanija. Sad koliko ce im dugo trebati da vrate te kredite ?to jos niko nije siguran.
Nema veze jer dobri putevi vode nekim novim investicijama. BiH za koju godinu ć imati takve puteve da će samo konji moći prolaziti njima.
Hvala SDA, HDZ i SNSD! Ovce glasajte opet za mafiju!
prodat ce se ovce opet za paketic hedije i 50 markica
Najveći uspjeh u kratkom roku u evropi i treće mjesto u svijetu zauzimaju španci koji imaju preko 16 000 km autoputa, čak su isped njemačke.
Aha tako je!
BiH je bolja samo od onih drzava u kojima je makadam!
Dobro se nasmijah, Koga briga na kojem smo mjestu . Rijesice al bake sve nase probleme , samo mu treba jos 100godina. Sabur ljudi
dobro je,bar nispo zadnji,y.ebbeš ceste valja to održavat
Uzet ćemo mi i Mauritaniju. Samo malo strpljenja i trenutnih političara na vlasti.
Ali zato mi imamo SDA, a oni nemaju :D