Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ce rijesiti Bakirov pulen Dino Konakovic uz ponoc onog kompletnog idiota Efendica.
Kako Dalija pitu pravi?
Samo naprijed unatoc problemima!
Imovinskopravni odnosi se odnose na bespravno izgrađene objekte na toj relaciji gdje su opanci iz p.m.digli kuće a u opštini su sredili papire sa par milja o tome se treba pričat malo vise i zgradama koje nicu ko gljive na klizistima i vodozastitnim zonama
Cuj stotinjak milioncica. Oooj pravdo
Prva transverzala u svom punom profilu se proteze od Josanice do Grbavice i ukupna cijena jeste oko 220 miliona KM (iako nisam siguran je li kompletna eksproprijacija ukljucena u tu cijenu). Jedna o najbitnijih saobracajnica za Grad Sarajevo koje bi preporodilo mnoga naselja i urbaniziralo ih.
Šaljivdžijo: Premijer KS je dodao kako je gradnja Sjeverne longitudinale zapela sa imovinsko pravnim odnosima koji su izuzetno opširni. sAMO AKO UZMEMO KREDIT PA DAMO Radeljašu i drugim velikim igraćima koji su se pozicionirali na trasi longitudinale i poslije vraćamo kredit da bismo se mogli voziti longitudinalom :)) Hajmo malo i kantonalno tužilaštvo uputitin u detalje privatizacije.
Krediti koji se dobija za gradnju saobracajnica se ne mogu koristiti za troskove eksproprijacije. To je jedan od glavnih uslova prilikom pravdanja novca kod zajmodavca :)
Ka ste davali Radeljasima i sandzama da grade po vojnickom kako ko hoce, sad se cudite sto vam nedostaju milioni ka su dvorove sagradili!