Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala, i ja tebi cestitam; BAJREM SERIF MUBAREK OLSUN (pa i on je turcin samo su malo zalutali on i njegov narod)
hahaha laktaski fasista je nenadmasan u zabavljanju javnoisti.
@CHICHA I ti si povilenio,kome si nasao da pojasnjavas,tikvama bez korijena,koje jos nisu rascistile ni ko su,ni sta su,ni gdje su,ali zato jako dobro glume da znaju sve to.Svim bivsim hriscanima,koji su to prestali da budu najezdom Turaka,zelim sretne bajramaske praznike,da ih provedu u radosti i miru!
ej chica, svaki put kad vi vlasi posegnete visoko, Bosnjaci ce vas spustiti nisko pa onda pustiti vodu za vama. Jebbali smo vam yugu za sva vremena, pa ni Kosovo ravno od nje nije ostalo :) ej chicha jos nesto , gotova je pricha. uzivajte ahahahah :)))))))
Ohoooo, vidi ruzicastog pantera sto je inteligentan! A sta su ti njih dvojica uradili ako Boga znas. Balavche idi spavaj, oces da ti Chicha da jednu bobu!
ovo je ubjedljivo najkomicnija pasaza: \"... za izgradnju tolerantnog i prosperitetnog društva u skladu s najvišim civilizacijskim dostignućima.\" Radojica i Dodo se pozivaju na civilizacijska dostignuca.. Isto kao da se Hitler i Staljin pocnu diciti svojom humanoscu i svojim zdravim umom..
Vi ljudi ne mozete ni cestitku primiti bez zakeranja. Evo i ja cestitam
sad znam, da nista neznam.
Avk, evo na brzaka sam skoknuo do googla (da ne bude da ja izvlacim kojekakve definicije iz moje mi glave), pa da citiram prvi link nadjen: \"Ironija je fina prikrivena poruka koja se sastoji u tome što se njome kazuje baš suprotno onome što se u stvari misli i hoće da kaže\" To je ironija, a ako je on ironican covjek, znaci da sve njegove izjave treba shvatati na skroz suprotan nacin, sto opet znaci da on radi za pih i pederaciju vishe nego za RS-u. Jel\' sad sta jasnije?
Ti mislis da je Dodik ironican covjek. Po tome znaci da on vishe radi za federaciju nego za RS. ?????????? nidje veze, prvi dio sa drugim. a ironican i cinican jeste. kazu, ne laje cuko zbog sela nego zbog sebe.. i jos nesto, je.o vas vise dodik i sta on kaze. njegova cestitka nam ne treba, hvala!
Ti mislis da je Dodik ironican covjek. Po tome znaci da on vishe radi za federaciju nego za RS. Zasto bi on u obracanju muslimanskim vjernicima bio ironican. Pa Dodik je to, sto na umu to na drumu!
kakva ironija...
A shto to ne bi cestitao? To shto on vrhunski obavlja svoj posao (Predsjednik RS-a), to ne znachi da ne zeli dobro vjernicima i ostalim muslimanima. Ako nishta cestitka dolazi od veceg vjernika nego shto je Mesic! BTW, Bota vam jos nije chestitao.
smjesno smjesno smjesno smjesno smjesno smjesno smjesno smjesno Ima li jos koji vic?
haha cuj dodik nam cestito bajram