Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam gdje ode ta so, garant u corbe jer po cestama goli soder.
sasvim logican lopovluk osmisljen od strane bosanskih hrvata i centrale Cesta koji je naravno u Mostaru
Odakle ovaj Macot sol uvozi sol? Iz Afrike? Sa Himalaja? Zašto Klix briše komentare koji nisu uopće označeni negativno?
Toliki novci na sol, aaaa snijeg padne svi se ibrete iiii danima jedva prohodno, kolaps. Kuda se prosipa da sol, ne znam.. Ali sigurno nije tamo gdje bi trebala koliko god da je placena.
Zima je bila sa PUNO SNIJEGA, pa su morali puno posipati !! Eee sad je red na SIPU !!!
Kriminal opet
sto god drzava laca ima neko pinku. end
Otiso da registrujem auto i osiguram stakla kaže mi lik iz osiguranja ne možemo ti osigurati stakla oštećena su od kamenčića uglavnom, pa reko osigurao sam ih i proslu registraciju, kaže ehh trebo si prijaviti, a ja reko pa nije meni isteklo još osiguranje, i prijavem oštećenje, uradim novu šajbu i morali su mi isplatiti sve.
kod nas himalajskom soli posipaju, vrlo zdrava za ceste
Rasipaju se pare a niko se ne brine sta ce Ramiz sa platom 20% manjom:))
ceste fbih i ljubo pravdić. namjestili posao svojim sokolima iz mostara. J.e.b.ee.m te državo. Da Hoće propasti sutra. sellam iz Lyona
Kupujte sol od koga hoćete, samo je posipajte po nekom redu i logici. Zasipanje cesta šljunkom tamo gdje treba sol stvara veću opasnost nego da ništa nije posuto. Šljunak smanjuje kontaktnu površinu gume i asfalta, odbijanje i razbijanje predjeg stakla vozila da i ne pominjem.
Na vakat..........
Tizlanska sol odlicna za kiselog kupusa. Nije ona da se baca na cestu
Kakva je to sol, pozlacena, cuj 830000
Hoćete li vi ceste održavat' ili će te zimnicu pravit' ?