Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite respiratore dok ih niste raspakovali!
@gurabijaa RAZMOTRITE I BLOKIRANJE REKLAMA. POSTO ME CHMOLJO SIMIC BANIRAO, EVO OVAKO SE BLOKIRAJU SVE REKLAME KOJE POZELITE. U VAS BROWSER (CHROME, FIREFOX) SNIMITE A D B L O ker. U FILTER OD NJEGA, STAVLJATE OVAJ KOD DA ONEMOGUCITE PRIKAZ BBC NA SUMADIJSKOM, BEZ TRI TACKE ISPRED I IZA. ... www.klix.ba##.xcol > div .... I DA ONEMOGUCITE UPOZORENJE ISPOD DA IMATE INSTALIRAN A D B L O KER. ... index.hr,klix.ba##+js(nostif, f.parentNode.removeChild(f), 100) ....
@gurabijaa GREBIGA CHMOLJE, NE BI JA TO OBJAVLJIVAO, MEDJUTIM STVARNO PRETJERUJETE SA TESKOM CENZUROM, KO FOL STE TITOISTI, A OVAMO BANIRATE ZBOG KOKARDA INTERESA? E GREBIGA, ODLUCITE SE HOCE VAM KOKARDA BITI NA CELU ILI PETOKRAKA. NERETVA SE VEC DOGODILA 1943 GODINE, VRIJEME JE DA SE KOKARDA STRPA U DJEP, A PETOKRAKA STAVI NA SAJKACU.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
otvorite teretane molim vas svaki dan manji i manji sam
wowowo tamo idem vikendom sa tvojom starom da imamo malo privatnog
Teretanom neces biti veci, samo ces biti glomazniji u istoj visini ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ok, vidjecemo sta dalje.
A sta je sa ljudskim pravima +65 i djecu unististe sa zatvorom nismo mi kriminalci gdje je zakon da vas strpa sve u zatvor nemate vi pravo ljude zatvarati u kuce kao u samice psi imaju vise pravo od nas starih i djece
Hocemo i ukidanje samoizolacije
Najveca glupost sto mogu uraditi. Cuj vrtice. Ccc. Prvo treba pustiti djecu napolje. Pa tek za mjesec sumirati situaciju. Ali i testirati ljude. Ovaj rezultat je jer se ne radi testiranje u FBIH.
Kad ce golf tereni i kriket
sve cestitke Gorane i naprijed ,samose ogradite i recite istinu za respiratore koji su kupljeni.
To nek se svi zaraze bas si panetan
Polako gdje si navalio, do juce si se cudio sto su mjere popustene, sad bi ti jos popustio.
Smori me ovo tabananje daj te trajvane😁
Ne razumije.m , svaki dan objavljuju koliko je izliječenih , a lijek ne postoji , ,k
Molim vas da ne otvarate vrtice i ne vracajte djecu u skolu, barem do kraja ove skolske godine, jer djeca se ne mogu kontrolisati i sve sto smo uradili, moze za sedam dana da se pretvori u katastrofu. Na licnom primjeru sam se uvjerio da je nemoguce djecu distancirati jedno od drugog.
Kakva je sad procedura smijemol' mi koji nismo 18+ izlaziti vani?
Ništa vi nećete napraviti do nove godine sa tim vašim razmatranjima.
Pustaj nam stomatologe,ispade nam ovo malo zuba sto imamo
Braking News: Upravo je otkriveno da nabavljeni respiratori mogu poslužiti kao izvrsni ventilatori tokom vrelih ljetnih mjeseci u zgradi Vlade FBiH. "Ideja nam je svima bila pred očima, ali eto ja sam se prvi sjetio" razdragano je zaključio mali Fikret iz Srebrenice, koji je ovom prilikom osvojio zahvalnicu Vlade i simboličnu novčanu nagradu.