Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ministre Deliću da li te je stid što si rekao da ćeš podn8jeti krivičnu prijavu "" i protiv onog ko je neovlašteno snimao""
Gdje ce biti onda
Upravo tako. Roditelji ne mogu da se nose s njima ili npr. umru. Rodbina ih neće, neće niko da remeti svoj život. Da sami mogu živjeti ne bi bili u ustanovi. Jako teška priča.
Pa i bogalji su ljudi. Što bi oni ima poseban tretman?
Veci je problem ko je zaposlen u tim institucijama, a znamo kako se kod nas poslovi dobijaju...
Draga Emina da ih ti.vodiš svojoj kući ?? Ako ne držsvne insitucije, ko i šta ? Jer familije ne mogu, rječ je o teškim bolesnicima.
hajte i njih u inkluziju, shebite nam drustvo do kraja
Štićenici moraju biti pod video nadzorom 24h
mustafa ćerimović zvani mućak
Ministar da ima trunku morala i časti,podnio bi ostavku iz moralnih razloga.
SDP postaje gori od poggane SDA, stite svoga direktora iako se zna da on je prvi trebao da leti. Boje se da mu ne pokvare reputaciju pa ga nece moci dalje uhljebljavati
SDA je donije zakon koji onemogucava direktoru bilo kakvu istragu radi pristrasnosti, nego on mora podnijeti prijavu policiji koja radi kako radi i tako dalje..dakle, nije do SDPa
Sto se ona udbaska uhljhebcina od direktora pravi mutava sto ne daje ostavku, u svakoj normalnoj drzavi to se prvo desava
Trojka nije u stanju smjeniti poggane, korumpirane SDA direktore a da je iole ista drugo ustanju uraditi. Veliko razocarenje!