Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trla baba la da mi prodje dan. Nista od ovog. EU je umorna od prosirenja, umorna od same sebe, jer ne zna u kojem bi smijeru. Crna Gora je dosada trebala postati clanica. Makedoniju su 20 godina osporavali zbog imena, i kad ga je promijenila onda je opet osporavaju. EU sama treba shvatiti sta zeli od sebe, pa onda s nama nesto pregovarati. Ovako je ovo samo suplja prica.
Bas zato sto znaju sta zele od sebe nisu Crna Gora i Makedonija u EU do sad.
Sa Ikonom i legitimnim Bosna nikada neće ući u EU,to je to.
hajmo bit realni: ma nismo ba mi za evrope
Nije ni EU za sebe
Iscekivacemo taj datum jos 30 godina ko i Turska. Sa ovakvim proruskim ljudima i susjedima i komsijama koji mrcvare i rastakaju ovu zemlju na hiljadu nacina, sto otvoreno, sto hinjski, mi mozemo samo postati nova Palestina. Pri tome se varaju susjedi i komsije da ce kad to ostvare i podjelu Bosnu njima biti dobro.
EU je brže bolje primila Hrvatsku i Sloveniju kao tradicionalno katoličke zemlje, a i uvijek su bili s njima u raznim zajednicama u prošlosti. Ostali u ex-yu su na čekanju pa kad uđu, uđu.
Samo ukratko da kazem - ovaj lik podrzava Izrael.
Evo vam zabrana priliska ništa ne znači nažalost još u zemlji koja je razvijenija od nas.Kad neko odluči da ide u krvavi piŕ nikakve zabrane tu ne pomažu samo odmah prebačaj u Sigurnu kuću.Isto je sa slučajem iz Gradačca da je imao zabranu prilaska monstrum bi isto uradio.
Fulio sam članak haha
EU će se prije raspasti nego što će BiH ući u nju. Zapamtite to.
Prije 15 dana euforično najavi potpredsjednik Vlade FBiH Vojin predstavljanje seta fiskalnih zakona za prošli ponedjeljak. Prođe taj ponedjeljak, prođe i ovaj i ništa....
Ljudi mažu paštete na krišku hljeba a oni nama zauzvrat mažu oči :D