Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AHHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, oplakah!
Moral veliš, ti? hahahahahahahahahahahahahha
Ovo za moral je stvarno provala
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ma on je meni car, ima da pratim ovu kampanju cijelu samo zbog njega. Moral, ahahhaha, mos mislit pa je li bilo moralno kad si ti bio reis i propagirao kroz vjeru odredjene stranke? Naravno da jeste, dje nije!!!
Kako nije bilo moralno, ko god kroz vjeru vodi kampanju odredjenoj stranci, to je najmoralnije sto moze u svom zivotu uciniti. A on je to vise godina radio! Zaduzio je SDA-ovce uhhh, ali sumnjam da ce mu se sada na izborima oduziti
Pa sto ti hadzija skide ahmediju ????? U tebi pobjedila pohlepnost...........Ti si skino ahmediju zarad licnih interesa....Tako bi it prodao Bosnjake i BiH.........Ti si poturen udbaski spijun...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svi mislimo da se mozemo baviti politikom, pa veli i on sto ne bih i ja. bavi se davom i sirenjem islama, ako ti je stalo do drzave, pusti politiku.
takmici se ceric sa analnim prilagodjavanjem pomocu putera: https://www.youtube.com/watch?v=AR1IkAP0ikc
ja samo zelim ovim sto se smiju cericu bosnjacima da dozive jos par genocida opameti ce ih,nevolim ni ja cerica bio je dobar dok je bio reis ali ovo mu nije trebalo al haj haj nam recite imal bolji bosnjak ima sulajgic nije los ima sefer nije los koje jos da nije bakir koji voda cetnika vucica kroz SDarajevo kao cigo medu i hvalai se kako ce se sastat sa vojvodom nikolicem.
Moze kad pobjedi da baca sihre i skida zapise.
Neznam dali plakat ili se smijat. Uglavnóm muka mi je od nas muslimana.
Dobro nam dos' o predsjedniceeeee, sta si nam donio? Jednu veliku slatku sarenu lazu ...
Ovaj ce nas arapizirat, dovrsit ce ono sto je Alija zapoceo... Drugim rijecima, nahebali smo!!!
'ebo to bitno je da jedemo iz zlatnih kasika :-D
Jedemo, al' gov***...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Ceriću nek si reko tako treba !!!
...kandidatska gužva na ovako do kraja protokolarnoj funkciji najbolje dokazuje želju kandidata za lakim novcima...osim vip tretmana, funkcija ima jedva nešto malo više ovlasi od predsjednika mjesne zajednice...
ovaj ceric ima mafijasku cehru
kao prvo efendija cerić je veoma inteligentan i pametan čovjek npr. on je za izetbegovića doktor nauka. ovi što glasaju za riđobradog bolje da svoj glas daju ceriću jer bakir izetbegović nema dvije čiste u glavi za razliku od bivšeg reisa.
Iskreno, ni Cerić nema sve poredano u glavi. Da ima kampanju mu nebi vodili najblaže rečeno amateri. Takođe nebi jedne prozborio o moralu!
ma bakir itetbegović najjači,žalosno je sto je u sda,ali sigurno pobjeđuje ipak je ispred prevrtljivog komšića i sefera koji je jos 93 htjeo vlast a mogao je biti legenda,lagumđija pohlepa balija kao i izdajnik radončić
nema nijedan od ovih "Bosnjackih" politicara Obraza , fuj gamad jedna ... Ono izadje i prica kako se narod osjeca i sta misli ... Jedan obicni Jad , poput Bakira izmetbegovica, i ostalih lopova !! FUJ Stoko !!!
idi čuvaj unuke jesi gladan majko moja
Pa ja.Da sam ja nešto ovako uredljivo rekao vi bi mene banovali.