Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuuuuuj pa zar nije on izjavio " kome ba da se mi prilagođavamo" ?
Ok nije problem ako je tako. Ja sam se pozvao na onaj video gdje ovo izjavio što sam ja napisao
Istina Cerić, Izetbegović i Čengić su doveli Islamske Teroriste u BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Kome,ba, mi da se da se prilagođavamo" Mustafa ef.Cerić
U islamu postoje ove slobode, ako nisi musliman: 1. Predji na islam sad ili odmah 2. Ako ne predjes, odrubit cemo ti glavu nozem, sjekirom ili macem, mozes da biras Druge slobode ne postoje. Jer vjera nije privatna stvar, posto ti se natura kao obaveza. Problem je sto je islam totalitarna ideologija preko koje strukture vlasti drze narod u saci. Pogledajte samo Saudiju i Iran. Islam je religija, sve dok ne predje granicu i krene da se uvlaci u sve pore drustva i strukture vlasti.
http://i.imgur.com/1wegwnp.png
Evo jedna iz mog kraja: http://i.imgur.com/1wegwnp.png
Evo jedna iz mog kraja: http://i.imgur.com/1wegwnp.png
https://www.youtube.com/watch?v=dwKAgreB7JA
Čuj, znači ipak se prilagođavamo
sta ovaj laprda
Ovo treba citati izmedju redova.Muslimani u Evropi nikada nijesu bili jaci nego danas.Muslimanska ekonomija drma sa seset posto u Evropi.Stigli su nam najodaniji ratnici islama,a zasto onda da se uvlacimo ,,Evropskim,, komsijama.?
Ceric opet. Samo sad malo u kontrasmjeru,
Ovaj definitivno ima šizofreniju. Najmanje dvije ličnosti u jednoj, a možda i više.
Vidjaj Hizaslava 😂😂😂
ovo je onaj sto je preorao igraliste na Vratniku da bi sebi napravio rezidenciju
Cericu nema muslimanima buducnosti bez: Ešhedu en la ilahe illallah we ešhedu enne Muhammeden 'abduhu we resuluhu! Ne uzimaj te druge Bogove pored Allah (u ovom slučaju "evropske komšij). Evropske komšije ne odlučuju o budućnosti muslimana nego saml Allah swt.
Čijom glavom ti misliš?
Tako je, što više bajki napisanih prije 1400 godina, a manje razuma.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Muslimani nemaju šta da traže u Evropi. Ni radikalni ni ikakvi drugi. Čovjek iz muslimasnke zemlje, sa ''muslimanskim'' imenom, drugom boje kože i NORMALNIM, suvremenim pogledima na svijet je uvjek dobrodošao.
@bosman345 Naprotiv, samo bih pokazao izlaz onima kojima je do ubijanja, klanja, i pominjanja majke ustaške, u 21 vijeku.
@bosman345 Bošnjake nisam ni opisao nego zatucane muslimane.