Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Dr. Mustafa Ceriću, dok se naši političari i estradni umjetnici slikaju i grle s tadićem on nas pljuje u našem gradu..
ZATO SE DINO MERLIN LJUBIO S TADICEM FUJ BALIJO!!!! KAKO SI SPAO NA NISKE GRANE I TI I BESLIC!!!!!
PRIZNAJEM DA SMO MI SERVI GE*OCIDNI KRVOLOCI OPROSTI Ceriću- ŠTO SMRDIMO KAD SE SVAKI PUT RUKUJEŠ SA NAMA BOSNO VOLIM TE OBILIĆ KOJI VOLI BOSNU BIH4EVER :)))))))
Samo mi jos objasni jesi li ti heroj ili izdajica, da znam kako se prema tebi ponasati.
srpski eroj http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/43730-zatvor-za-dragutina-sordu-zbog-polnog-nasilja-nad-djetetom.html
E moj Musrafa. Ti još živiš u 9o im. Izgleda ti imaš problem u glavi
Pa za efendiju Serca je vjerovatno i Ramiz D.eli.c heroj!?
Vjerski sluzbenici (Hodze kao i popovi) Najveci su lopovi. Al\' eto nek\' se eksponiraju medijima, pa im mozda cak i duhovno pomognu naslovi Avaza i ostalih medija... Ugh!
Aferim efendija... tako treba... Ispravljati nepravde, lazi, podvale... kad vec nemamo politicare da to rade za narod.
To je porucio buduci precjednik krnje BiH re.is Cera
@LAZNA tambura cuclaj znas sta...pocni od Atifa, Sefera i svih ostalih obrezanih...!!! BIH4EVER...!!!
Svaka cast Cerricu...!!! Svaku rijec potpisujem...!!!
2050 VISA MurielKanaeSmith 4145780000050653 11/08 Muriel Smith Carmens\'Den pobox2864 wailuku HI 96793 US [email protected] 808 2446100
Au muftijo, idi muftijaj.Nije za tebe politika.U Evropi je tako- crkva odvojena od drzave. Ako postanemo neki kalifat ili djamahirija onda ce ti doc nared.
Ovom Ceriću ništa i niko ne valja. Sreća pa u ovoj zemlji nismo svi takvi!
Ovaj covjek je zlo.
@serić nije Djokovic pa da pase travu