Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...što se cera baca kosku među njih, pod vidom "brige" za vučića :)
Mudar je on, ali ove naše Bošnje ne vole mudre.
...daleko je to od mudrosti, obična prefriganost.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ma ja hadzija, ti se brini da Vuciceve i Nikoliceve pozicije ne budu ugrozene, to je valjda tvoj najvazniji zadatak ako udjes u Predsjednistvo, a sto se tice gradjana ove drzave, ma oni tebe ne interesuju ko ljanski snijeg..
...njega interesuje samo vlast.
MA kakva vlast moj Commie,sta su clanovi predsjenistva,kur.ine obicne,vece ovlasti ima predsjednik mjesne zajednice,samo sto je plata dobra,zato se ovaj bori.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
pametan i mudar odgovor: državi čiji teritorijalni integritet podržavamo, ali koja mora riješiti odnose unutar svojih granica
Cericu ako neces da se mjesas zasto komentarises… ja kao Srbin iz RS ne zelim nikakvo prisajedinjenje Srbiji, niti znam ikog normalnog da jeste. Naravno da sam za nezavisnu Republiku Srpsku kao i 99% Srba, ne pod cijenu rata. Republika Srpska je prirodni kontinuitet srpskog naroda u BIH, nasa zastita od preglasavanja i krsenja ustava 92. Svi znamo da preglasavanje srba ne bi stalo na odvajanju od yuge, sad postoji teritorija gdje se to nece primjenjivati... nece vise biti prenosa nadleznosti, valjda ti je to jasno cericu i neces na tom voditi politiku ako ti je dosta umjetnih kriza i belmine…
Nikolića i Vučića baš mnogo "zabole" za Dodika i Bosnu. Ako su prepustili srpsko Kosovo za početak pregovora, sigurno si neće raditi komplikacije pretenzijama na međunarodno priznatu državu.
Ceriću, presudiće njemu Srbijanci. Kd njih nema milosti kada im ovi Bosanski Srbi zađu u avliju!
BUDUĆNOST BOSNE: Vašington uvodi treći entitet u BiH?! Press pre 3 sata Press: BUDUĆNOST BOSNE: Vašington uvodi treći entitet u BiH?! Press Međunarodna krizna grupa (ICG) u svom poslednjem izveštaju o BiH pod nazivom “Budućnost Bosne” zagovara podršku ideji uvođenja tri entiteta, odnosno uvođenje i entiteta sa hrvatskom većinom, navodi se u analizi Instituta za društvenopolitička istraživanja iz Mostara.
de ba sta si zabalio, pa ICG je u svojim izvjestajima predlagala uniterizaciju BiH pa nije proslo, ko garantuje da ce proci treci entitet, to je samo dobra platforma za predizbornu kampanju, a da bi se stvorio taj nekakav treci entitet treba Bosnjaci da se sloze... A sta mislis dali ce Bosnjaci podrzati to???
Mnje je važno ko tu kome prijete između njih, važnije je ono što njihovo postojanje prijeti narodu! Fuj Cerić, Fuj Dodik, Fuj Nikolić, Vučić...svi redom
vidim svi nesto pametni po komentarim i forumima u PM
Ceric da je sposoban, uveo bi reda u IZ. Uveo je samo nered, podjele i podrzavao hodze pedofile. Zamislite dati mu da uredjuje drzavu. Samo bi nam jos trebale mahnite hodze, popovi i fratri na vlasti pa da svi skupa odemo u tri lijepe, ako vec nismo, samo nam jos nije bas jasno do kraja..
Ako je ko citao Alan Fordove romane,evo ga isti "superhik" :D
` jasno je da će priča o velikoj Srbiji ostati samo san.` Cericu,Cericu...treci entitet je gotova stvar a posle toga znas sta sledi a ti po onoj narodnoj `kuca gori a baba se ceslja`
Ko sto kazu u Srbiji: I Vuk sit i Dodik na broju :-D
A ti imas ambicije da sjebes i ovo malo sto je ostalo od normalni muslimana u BiH....
"normalni muslimana" Jesul' to ovi što se oleše i napuše za bajram?
ma uhljup klasicni koja je razlika izmedju Kavazovica i njega to je nevjerovatno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smrtz nacionalistima s obje strane Drine (i neretve). Pusti te nas da živimo.