Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tacno si nam samo ti falio... vidio ceric evo donacija opet, da zgrabim sta se zgrabiti moze...
Oči pune suza jebbo bi te zguza ruke na grudima tuko bi te mudima kita ti u ruci cijela si u muci, a kad uđe zguza bićeš puna suza.
Ja sam čuo da je htio da se kandiduje za papu, al' je mor'o položit razliku predmeta pa mu bilo mrsko, tako da mu je lakše kandidovat se za predsjeništvo
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ceric ce propasti na izborima i jedva cekam da mu vidim gubitnicku facu.
Eh kad bi bio upravu...ovo je fakat cirkus postalo.
moj glas ima
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ateisti i cetnicnki fanatici ''udaraju'' po najvećem Bošnjaku današnjice. Ateistima smeta zbog vjere, jer ateisti hoće slobodno da propadnu, bez da ih neko zaustavi u tome. Četnicima, itekako ne odgovaraju ovakvi ljudi, četnikovima odgovara balerija Bakir, i Radivoje Radončić, dok Dodik trlja ruke. No ovaj put im neće bit po volji, oprobani borac koji neda pardona nikom. Ceriću bošnjački lave!
Puna podrska gospodinu Cericu, a ova balafurdija koja bi da se dodvori cetnicima, to im je do obraza i do vaspitanja njihovih roditelja, dake bez obraza i dostojanstva. Samo naprijed Ceriću, prkosi ovoj mafiji koja hara napaćenom Republikom Bosnom i Hercegovinom.
Ovakav nam covjek treba, on je vrijedan glasa! Jako je obrazovan i ima veliki utjecaj u islamskom svijetu. Ima sve predispozicije da postane vodja bosnjaka-muslimana. Ovaj covjek bi mogao napraviti neke pozitivne promijene u BiH i ujediniti sve muslimane nebitno kojeg oni mezheba bili. Nije mi jasno zasto ga ljudi toliko pljuju i iznose neistine o njemu?! Cericu zelim sve najbolje i da mu Uzviseni Allah dz.s. bude u pomoci u ovom vaznom zadatku. Kuran, Sunnet i pravedan vodja.
Bude li on predsjednik, ja zapalim i njega i predsjedništvo. A kad sve izgori, idem na robiju i boli me đon! Bar će svi ostali rahat živjeti!
kao prvo svi Ne Bosnjaci voz sa ove teme, Ceric ce se kandidovati kao Bosnjacki član i kao takvog ga samo mi Bosnjaci mozemo izabrati a ne vi . Ja licno sam za Cerica i bolji je on nego lopov Radoncic i Izetbegovic koji ce sigurno biti kandidati iz reda Bosnjackog naroda. Ceric je bio i ostao istinski borac za prava Bosnjaka, čovjek je sigurno najposteni od svih, prica vise stranih jezika i priznatiji je u svijetu dosta vise od bilo kojeg drugog Bosnjackog političara. samo zlonamjerni mogu biti protiv Cerica i oni koji ga ne zele u drzavnom vrhu jer sa njim nece biti mucenja i lazi.
sandrinho ako ti zatreba kad krvi imaš donatora-svaka ti je iz ovog posta zlatna.
Kandidovao se je on i za PAPU samo nije položio "PAPA TEST" ali u BiH imaju vehabije pa ce glasat za njega on ih je svakako podrzavao dok je bio na celu IVZ ....
Ne ide NIKAKO da se vrhovni vjerski poglavar, makar bio i emeritus, ubacuje u PRLJAVE političke vode! Cerić neće dobiti glasove, samo će kroz inače "prljavu BH političku kampanju" napraviti veliku štetu IVZ. Nadati se da IPAK neće doći do njegove kandidature. Treba iznad svojih interesa da stavi interese zajednice... Ne može mu se poricati politički potencijal ali je o političkoj karijeri trebao razmišljati prije prihvatanja funkcije reisa IVZ BiH...
Nadam se serijata, da konacno budemo normalna zemlja.
EX Reisa za preCjednika on ima veze na visim razinama...
Zasto ste protiv Cerica? Zato sto je vjernik i dobar covjek? Ili je to mrznja prema Islam?
Bolje Ceric nego Radoncic, Dodik, Niksic, Komsic, Tihic, itd.
Moj glas ide za Cerica!
U kojem svojstvu se predsjednik takozvanog samozvanog udruženja građana stalno pojavljuje u medijima.
pa u svojstvu predsjednika samozvanog takozvanog udruženja građana... šta ti nije jasno? Šalu na stranu ali sam si sebi odgovorio- udruženje nebitno, niko mu ni ime na zna ali g. predsjednika pitaju za sve i svašta jer je g.predsjednik vrhunski intelektualac kojem se permanentno pokušava osporiti ljudski kvalitet iz jako sumnjivih razloga. Viva el Mustafa!!!
za koga ba da glasa cojk na slijedecim izborima , iskreno on ima velike sanse, kao Reis puno je uradio za Bosnjacki narod i uziva odredjeni medjunarodni autoritet, za razliku od ovih trenutno za koje nezna niko oni se i ne trude da neko za njih zna, ako nista navuce arape da investiraju u Bosnu
poserem mu se na kandidaturu, malo mu para sto je krao 10 godina
"Vera + politika = belaj" bi rekao jedan kolega a ja bi potpisao. Bas samo jos on, pa je klub pun i one slike od "Che" nebi bili vise montaze :D
Nevoljama nikad kraja...