Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzabaluk Slovencima uvijek nekako ostao drag...
Ave, Cerare! Pozdravljaju te oni koji će noćas ožedniti...
Ko se jednom napije vode sa Baščaršije nikad više iz Sarajeva taj otići ne umije.
Za neupucene voda je iz vodovodne mreze..ista se moze popiti iz case u obliznjim kaficima i cevabdzinicama.. :)
----a voda puna metala, kamenja, soli, skoro se udavio
Cuvaj se moj Miro, pehlivani su to. To je najgora sorta u regionu. Crna rupa Balkana i odskocna daska za vehabizam u Evropi. Marke nemaju u dzepu, a ko ti je kao oni. Bjezi iz vukojebine, Mirooooooo
Mene samo zanima hoce li Slovenci ikada vratiti pare nasim stedisama i to sa kamatama za sve ove godine ???
Dobro nam došao.
Kupiće nas Slovenci za pavlaku i kiselu vodu. Bakir i SDA bagra sve rasprodaše što vrijedi sjeme im se zatrlo.
Ovaj fazon mi je mocan na plocniku kada gledas prema istoku vidis Bascarsiju, okrenes se prema zapadu totalno drugi izgled grada u vidu austro-ugarske gradje, dakle zapad.
budalo, valja ti se sada vratiti
Tacno je avalom ali nisu janezi jedini.Janezi su pametno izvukli pare preko ljubljanske banke,srbija je izvlacila kamionima sto se dalo izvuci gdje su bili zaposjeli a tako i hrvati jug hercegovine pocetkom rata.Crnogorci manje sa DU TB regije.Sad se pitam samo dali uopste nakon ovih pljacki BIH o kakvim se to dobrim odnosima moze pricati ili je ovo zamagljivanje ociju pred narednu pljacku.
Bolje da on pije vodu s Čaršije, nego oni Bliskoistočni...
zaustavili saobraćaj po gradu ko da je tito na čaršiju stigao
Je li ga bar pustio Zvizdic da hoda po tepihu ili je i njega izgurao?
Jos samo da ga ozenite😂
koliko su nas ovi opljackali u zadnjih 100 godina mogli bi naraviti novi Dubai i Hong Kong i Singapur .....od Turske Jugoslavije preko Austrije do Novog Zelenada ko je god pozelio pljackati i iskoristavati BiH mogao je....mi njima sljivu oni nama sokove od sljiva Fructal mi njima drvo oni nama namjestaj Lesnina. mi njima devize u ljubljansku banku a oni pred rat dosli sa kaminom natovari i i nosi