Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drage nase sarajlije ili sandjaklije.... nabavio sam za vas i magaraca. upravo sam dobio od skutora vrlo povoljno dva vagona ovog vrlo popularnog i rentabilnog prevoznog sredstva.
tako je! ili u jednoj rijeci - balkanac.
Haloo djevojko lijeći komplekse. Niko protiv tebe nema ništa.Nema veze odakle si i gdje si rođena.Pojam papak nije ono što ti misliš, nije seljak u pravom smislu. Ima papaka i Sarajlija a u prevodu papak je neobrazovan nekulturan bahat čovjek.
Prosto je zadivljujuce kako vi, gradjani i gradjanke, dicne SARAJLIJE I HAUSTORCAD, ama BAS SVAKU temu pretvorite u prepucavanje, vrijedjanje, pametovanje, uz nevjerovatnu kolicinu psovki...koje seljake vi prozivate?..ko je papak i primitivac? Na cast vam bilo svima redom, vi ste ogledalo naseg drustva, ciji linc trazite. Sljam.
misli li netko od tih majmuna uvesti nocnu liniju????? ili u sarajevu nocnu drzi taxi???? u sarajevu i backoj palanci!
e ti jel ti idedo iz sarajva??samo kompleksasi ko sto si ti mogu takve stvari pisati..a garant si ti ona bas elita ovog grada...kolko trenutno para imas u dzepu lafcino s carsije....
Hoću. Tvojoj i mami i seki.
NABIJE.M VAS NA KURA.C SELJACKI POZDRAV ZA PAPKA S MARIJIN DVORA ZA RADNICKU KLASU KOJA JE DOBILA STAN BESPLATO NEKAD PRIJE RATA A IZ OKOLINE ZENICE ILI TUZLE I SAD SE GLUMI BURZOAZIJA PUSITE KURA.C NEMA MJESTA U SARAJEVU OSIM ILIDŽE A DA POSTOJI ELITNO NASELJE BEZ STOKE
Neka uvedu liniju Vijećnica- Jarčedoli ako su mangupi.
Inspektoreeeeeee sta je rec dok para se u djep ne stavi nema voznje. E pa inspektore ne mozemo tako u evropu :P
Pa sto nosas onda opanke , papak ?
jesam, seljak sam sa Marijin Dvora.
Slozi ga seki...
Jedva čekam da vam naplatim kaznu i da vam složim prijavu. Bez odobrenja nema vožnje.Nećemo anarhiju u gradu.
hocel neko od vas kandaharaca kupit kamilu? dacu je povoljno.