Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nisu ludi ovi iz Centtrotransa, da pokrivaju grad svaki put kada se ovima prohtije da strajkuju. Treba ukinuti monopol Grasa i napokon dati Centrotransu mjesto koje zasluzuje u gradu.
Treba Gras skroz ukinuti, ako ne zele da rade svoj posao kako treba, sankcije uvesti podhitno za ovakvu neodgovornost.
Konacno se opametili! ;) Treba uvesti konkurenciju i sve ce se samo rijesiti. Ovako nas je jahao i BH telecom dok nije dobio konkurenciju!
nemojte ni vozit vi ste gori od ovih bar sam se dzaba voz'o kod vas malo sutra ce toga da bude
živjela konkurencija! da se uvede Centrotrans u javni prevoz sve bi bolje išlo. ovako građani ispaštaju kada se nekome iz GRAS-a ćejfne!
@XalleR.1921 - hoćete sine, ali u julu !
Bravo Čenga !
Sto bi uvodili?Pametni su ako ne uvedu,treba da se rijesi ovaj lopovluk,cuj ljudima ne daju da rade,e sad kad treba uletiti koji dan treba Centro...nek eto rijesi sad dama iy SDU problem grasa,nek prestane krasti.
NECEMO U SKOLU
Hocemo cetruuu :))))))))))))))))
Treba GRAS privatizovati,a napraviti konkurenciju pa nek se onda izbore za posao,a ne dozvoliti im da ovako ucjenjuju građane...
Ukinuti GRAS, sve ih tuziti uzeti im ogromne pare zbog nanosenja steta gradjanima i firmi i od tih para poceti rekonstruisati firmu. Ovako vise ne moze. GLAVNI GRAD HALOO!!! ko su oni, sko su oni da oni odlucuju hoce li voziti ili nece? daj otkaz brate ima raje koja ce raditi. firma i jeste takva sto na takav nacin trazite svoja prava! fuj