Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro su se sjetili. 7 polovnih autobusa. Gras davno 34 ovakva uveo.... A zglobni im nemaju ni klimu bice ljeti na komercijali pakao.
Otvori vrata i vozi, ne treba im klima..
Nema boljeg ugođaja nego se voziti komercijalom.
vratite komercijalu Hrasnica-Vijećnica, olakšali bi narodu da valja......
Tako se to radi Dino Konakovicu,ministre Fiso,Harise Gusicu...A ne otmete radnicima pare za smrdljive kupone i dajete firmi koju ste vec odavno trebali ugasiti zgog kriminala koji ste u njoj napravili,vi i vama slicni,stranacki,nesposobni kadrovi. Mi da vam krpimo lopovluke. Jos jednom, BRAVO ZA CENTROTRANS
@Rusty to za plate jednostavno nije tacno..nemoj pricati nesto sto ne znas
Krajnje je vrijeme da se GRAS-u oduzme sav saobraćaj koji je van trola i šina! Ostalo dati najboljem ponuđaću!
pozitivno nema sta
To, neka se centro i gras takmiče ko će više ovih autobusa na plin imati, i čiji će biti noviji i čišći