{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Centrotrans Eurolines nastavlja s redovnim autobuskim prijevozom

F
6.2.2012. u 12:09
0
5
Centrotrans Eurolines nastavlja s redovnim autobuskim prijevozom
0
Centrotrans Eurolines nastavlja s redovnim autobuskim prijevozom
Centrotrans Eurolines i danas nastavlja s redovnim autobuskim prijevozom.
Na određenim linijama saobraća se po nedjeljnom redu vožnje, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Centrotransa.

Na svim pravcima gdje saobraća prigradsko-gradski saobraćaj linije su uspostavljene za pravce: Sarajevo - Ilijaš, Fojnica, Busovača, Kiseljak, Hrenovica, Kakanj, Breza, Vareš, Visoko, Zenica i Pale.

Kada je u pitanju međugradski i međunarodni saobraćaj stanje je također normalizirano i 90 posto autobuskih linija saobraća po nedjeljnom redu vožnje.

Od danas autobusi saobraćaju na relacijama: Sarajevo - Zenica, Sarajevo - Brčko, Sarajevo - Bihać, Sarajevo - Goražde, Sarajevo - Tuzla, Sarajevo - Gradačac, Sarajevo - Bugojno.

Još nisu uspostavljene autobuske linije za Bijeljinu, Srebrenicu, Sanski Most i Bosansku Dubicu.

Danas redovno saobraćaju Međunarodne linije prema redu vožnje za: Dortmund, Beč preko Bosanskog Broda i Zagreb. Autobusi danas neće saobraćati prema Dubrovniku.

Iz Centrotransa napominju da sve ugovorene vožnje za prijevoz radnika (Bosnalijek, SarajevoGas i Coca-Cola) redovno saobraćaju te da je povećana potražnja i za vanrednim prijevozom.

Ovakvo pozitivno stanje u kompaniji Centrotrans Eurolines rezultat je prije svega mobilnosti svih uposlenika koji su pokazali izuzetnu požrtvovanost, neki od njih nisu išli kući i po 48 sati.

Još 25. februara proglašeno je u kompaniji vanredno stanje. Na jučerašnjoj radnoj akciji na Autobazi Centrotrans Eurolinesa bilo je prisutno više od 100 uposlenika što je i rezultiralo tome da su svi autobusi kompanije u voznom stanju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: