Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam danas vidio kako se Pipo i Dzeko voze u centrotransovom autobusu.. centrotrans ruls,gras karina smrdljiva ...:)
*da se ispravim centrotransu bi bilo pametno da uvede i linije koje ce kretati sa aerodroma, pa jedna prema ilidzi a jedna prema bascarsiji ........ a ne da ljude pljackaju oni iz sarajevo taxi-ja
centrotransu bi bilo pametno da uvede i linije koje ce kretati sa aerodrome, pa jedu prema ilidzi a jedu prrema bascarsiji ........ a ne da ljude pljackaju oni iz sarajevo taxi-ja
neka je karta za onaj smrdljivi tramvaj 1.80 a jos moram gledati one klosare revizore.Neka jos malo pa ce se svi voziti centrotransom fino brate kada udjes klima radi ima vazda mjesta evropski.
NEMA VEZE, ZA MARKU SE I NA KROVU VOZIM
autobusi Centrotransa nisu predvidjeni za gradski prevoz, neki dan sam usao u prepoun bus, ljudi su stajali na stepenicama a nema rukohvata jer je to putnicki autobus koji je namjenjen samo za sjedanje i medjugradske, duge relacije, nikako za strajanje!!!
@NEMO hahahahaahaha
PA TI MU PRITISNES STOP ON STANE NA STAJALISTU !
+ što je stvarno udobno čisto i lijepo
Zašto Centrotransovi autobusi na međugradskim linijama prilikom ulaska u grad iz pravca Ilidže ne žele nigdje stati do željezničke stanice, te ne postoje stanice u cjenovniku i to Neđarići,Otoka,Č.Vila, Malta, Pofalići????, a van grada stoje gdje god ima neka kuća.
I pored Centrotransovog rasterećenja od 4500 putnika u tramvajima i trolejbusima ista gužva. Gdje je problem?