Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kmeee kmeee, napravite brutalan park, a ne ovo sivilo gdje se skuplja klosarija, travari, alkoholičari…
Dosta je bilo SDA vladavine gdje u svakom parku nikao Ronbot, i slicno, zaista me stig sto me zovu bosnjakom...
Pascal ma ja heroinaši,dandari,alkoholičari su baš društveno korisne osobe koje svojim porokom samo sebi štete imam samo jednu "dont be a leftard"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedan mandat Ajnadžića i SDA ne može se popraviti za deset godina
Bosnje ne postuju zakone svoje drzave a onda ocekuju da neko postuje drzavu? Sve patriot kompanije koje imaju vise novca grade gdje pozele ne mareci za stanovnike naselja koji zive citav zivot tu.
Misli da bi se trebalo razmišljati o izmiještanju institucija,državnih,federalnih i kantonalnih,iz općine Centar,u druge dijelove kantona a državne u istočno Sarajevo,zašto ne.Činjenica je da zbog raznih faktora koji utječu na rad ovih institucija u općini Centar,treba tražiti alternativu.Očito trenutnoj administraciji općine Centar nije interes zadržavanja institucija od državnog značaja.Njima je izgleda glavni interes općinu Center pretvoriti u perifernu općinu.
Nr moze banka tamo i cao. Moze park i to sredjen park jer mi hocemo sredjen park i jer nam treba park. Usput, hvala Hadzibajricu sto je unistio biser u sred Starog Grada. Nek popravi park koji je izrovao i nek odmah ide s funkcije, dosta nam je vise!
Ukidanjem kantona duplo manje Uhljeba
Znaci kur*ina
Zašto mora Centralna banka biti u općini centar?Ima extra lokacija i u istočnom Sarajevu.
Dao sam glas Mandiću, ali realno je on načelnik za jednog mandata. Nije on kapacitet za ozbiljnu transformaciju opštine Centar. Svaki dan prolazim kraj Hastahane i vidim jednom veliko ništa koje je zaliveno asfaltom. Dok je SDA bila na vlasti doveo sam dijete da se igra i nikad više kada sam naišao na žilet u dječijem parku.
sdooo noooorood znooo, vama sarajlicama ne može niko ugoditi
Ne kontam po kojem osnovu općina može nešto planirati na zemljištu koje nije njeno.Pošteno bi bilo da Centralna banka ponudi općini da otkupi zemljište,naravno uvećane cijene za nekoliko miliona km.U svakom slučaju općina je u ovom slučaju "doljnja".
donja
Strucnjaci predvodjeni alkoholicarem Mandicem...
Sada mi kao trebamo da stanemo na stranu CB koja samo hoće da uništi javni prostor. Idite ba van gradske zone, kao i svakom normalnom gradu i ostavite naše površine da se urede po želji građana
haloo sarajlice okanite se ćorava posla, vi bi da vam neko napravi ali da bude po vašem, e nemože
Odma se uspale ovi nedzadovi botovi hehe
Cuj dali mu 7 dana da im nadje novu lokaciju, tacnije parcelu pored SCC. Pored toga sa onim 10% nacelnikom unakazili regulacioni plan i sad govore “sve po zakonu” MRS!!!
Koja glupost ne izdati im rjesenje da naprave onako vrhunsku zgradu, koja pri tom zauzima tipa 12% citave povrsine, a ostalo bi bio sredjen park. Ali ne, hoce gradZani hastahanu ovako raspadnutu u sred grada, koji zovu “parkom”.
Jasno je da vama sa sela samo daj zgrada, ostalo vam u sjećanju kad ste prvi put vidjeli zgradu, pa vam pogled na iste sad budi lijepa sjećanja. Park je trenutno ruglo ali i kao takav je bolji nego da se bahate tvoji zemljaci po njemu.
Ja ne znam sta ili ko si se ti umislio da si, ali ja nisam sa sela :) Da si lijepo procitao post, vidio bi da sam za to da ima mjesta i reprezentativnu arhitekturu (koja bi sakrila ono ruglo od kucica iza), a i za park jer zauzima 12% parka.
Muka mi je vise od tih poslovno-stambenih objekata pogotovo u centru grada. Eno vam Hadzica, Pazarica, Tarcina, Vogosce pa tamo pravite sta hocete
Dje su fabrike? Samo banke i kafane nicu.
Upravo tako.Gde su fabrije?gradite socijalističke fabrike u centru sarajeva da se zaposli nekoliko desetina hiljada "neradnika" u tim fabrikama u centru Sarajeva, i to fabrika koje će proizvoditi "ništa" i izvoziti i prodavati "nikom i ništa". Ali važno je napraviti "fabrike" u centru Sarajeva
🇦🇱🇦🇱🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰 KOSOVO REPUBLIK🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰