Komentari (472)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ste vi kicma, ova drzava je teski invalid.
NAŠA BiH JESTE TEŠKI RATNI VOJNI INVALID KOJI SE NE PREDAJE
prije ce biti da je Čikma za BiH napredak
Bosnjaci( tada Muslimani) su u onom sistemu imali sve,danas nemaju nista osim dvae's i nesto posto teritorije i to je to,u onom sistemu su imali sve;ko je kriv,pa oni koji su ih uveli u sve ovo,to je kljuc,i dalje mislim,mada ga ne volim ko ni ostale,naravno,da je Dodik kljuc ,osyali su tu samo da ih ima vise
Da vam ne kazem sta ste. Da nam je vise da se rijesimo vaseg smrada.
Bože sačuvaj! Onda smo mi raspad sistema!
Na slici - predsjednik i do-predsjednika drustva distroficara BiH.
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Vi ste jedno veliko ništa
Ee jake nam kicme. Dzaferovic jedva sebe nosi a kamoli drzavu hahaha. tika taka tika taka otkucava vam vrijeme bakire, imas jos do nedjelje da mlatis praznu slamu. Od nedjelje vas Radoncic salje tamo gdje ste odavno trebali biti.
Da li je vas iz SDA imalo stid? Imate li imalo obraza? 22 godine nakon rata i dalje samo lazete i frizirate podatke, a sve kako bi sakrili sav svoj jad i neznanje, ali i enormnu pljacku ovog SVOG naroda. Unistili ste sve cega ste se dohvatili, unaprijedili niste nista osim svojih licnih racuna i imovine, i jos imate obraza izaci pred narod i lupati ovakve gluposti? Ako vas vec nije strah naroda, a ocito nije, da li vas je imalo strah, ooo vi veliki vjernici - boga?
SDA je najvece zlo, zajedno s HDZ i SDS/SNSD, koje se moglo desiti bosnjackom, hrvatskom i srpskom narodu u BiH. Sve vas na izborima treba poslati na smetljiste historije, a zatim i u zatvore. BH narod(i) se mora konacno probuditi, SVI da izadju na ibore, i da se ova kamarila idiota i budzetskih krvopija konacno makne s nase grbace. Ako im narod opet da glasove, onda odavde treba bjezati. To ce biti i konacni znak da ovoj zemlji nema buducnosti, i nikome u njoj. Osim ovoj gomili kretena.
Gadi mi se I da čitam :( samo naslov je dovoljan. Jeste kičma, ali zdrobljena! Polomili ste nam I duše i tijela, ubili volju za životom, učinili nas bez idejnim I letargičnim.
Da oporezujes kladionicare? Oporezuj kladionice, ne kladionicare.
STRANKA LOPOVA I KRIMINALACA !!!
Zar narod i dalje vjeruje ovim podlim ljudima iz SDA ??? Žalosno ...
stranka kojoj je narod na zadnjem mjestu. Stranački interesi su iznad svega. Zar ima još nekih koji to ne vide.