Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivam \"fotografa\" da dođe malo u Zavidoviće i da fotografiše skupove crven-zlajini pristalice i pristalica patriotske SBiH. U svakom slučaju, moralna je pobjeda kod nas, jer na našim skupovima su građani \"oni članovi sdp\" što ih je Komšić odveo za sobom. P.S. Kao stručnjak za fotografiju, pogledaj malo likove u prvim redovima, čini mi se da su to kadrovi SBiH iz novog vremena. Crveni \"NO PASARAN\" nikad više u slobodarskim Zavidovićima!
A ja dobre fotomontaze! Vide se sve crvene majice, sigurno sa nekog SDP-ovog skupa :D Jadnici jadni zagrabih-ovci i zagrabih-ovce, ovi izbori ce vam biti zavrsni udarac, poslije 2012 vie NE POSTOJITE!!!
voljeli bi vi da je ovo fotomontaza, al nije umrite od muke Uvijek Za BiH
Dobra foto montaza. Sa čijeg skupa i od kada zadnje dvije fotografije.
Bio je to Skup građana koji će se po mnogo čemu pamtiti. Otvoreno, odlučno i bez dlake na jeziku i bez rukavica govorio je gospodin mr.sci Hašim Mujanović. Iz kratkog izvješća se vidi da je vjerovatno jedini koji je u stnju sa svojom Plastformom nešto nabolje promijeniti u Zavidovićima. Mnogi mještani su za promjene koje koči ustoličena višegodišnja zavidovićka aparthija. Korupcija, nezaposlenost i socijalna ugroženost zbog nemogućnosti postojećih vlasti da ožive proizvodnju nekadašnjeg privrednog giganta Krivaja, kulminirali su na nivo kada narod mora reći DOSTA! Prilika da se iz usnulog privrednog i političkog košmara konačno okrenemo sebi i našoj budućnosti dolazi iz SBiH sa njihovim nezavisnim Kandiatom Mujanovićem.