Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve lopov do lopova..a budale slusaju nakon toliko godina jos nisu skontale ko su i sta su!!!
skup i ono malo budala u Goraždu koje će možda glasati za SDA
aida kujica
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/nije-vrag-da-je-on-scepo
laguzdzija sto me slaga da nas nece da hapsu pa mi kum keljemendi morade da pobegne,haram ti bile sve pare sto ti dadosmo i sto leti sa mojim avionom, no postavljaj me za ministra sigurnosti da batalimo ovo hapsenje , ovi se ne salu ovi ce da dodzu i po mene a vala i po tebe, tvoj ortak fahro radoncic-scepo, e kuku ti je nama
ja ne znam jesu li ovo komentari placenika ali ocito jesu budala koji misle da ce tako odvratiti Bosnjake od jedine stranke koja brani interese bosnjaka!!!pogotovo to vazi za ovoga bijednika koji tako spominje predsjednika!!!pa zar oni misle da ce podrinjci glasati za kojekave igore i stojane iz sdp???neka sdp ostvari ikakav rezultat u banja luci posusju neka privuce koji glas i drugih ne samo od bosnjaka pa da im covjek ipovjeruje!!ovako se busaju da su multietnicka stranka samo zato sto imaju na listi i drugih nacionalnosti a u stvarnosti samo bosnjaci glasaju za njih!!pa gdje je tu logika???valjda bi trebali bosnjaci dati glasove za one koji su sad sa nama kao sto su oni bili prije rata pa cim je pukla prva puska nozeve u ruke.e pa toliko ludi i bijedni nismo!!!
DRAGI BABO,HITNO NAM SE U VELIKU KLADUSU VRATI,ZELJNO TE CEKAMO BRACA : OSTALI,MUSLIMANI,SRBI I HRVATI . . POZĐRAV HRNJICA
Komunjare, džaba vam dežuranje na komentarima po vaz\'dan. Ove izbore žestoko pušite, toliko da se nećete nikad oporaviti. Pokušali ste razvaliti državu, ali vi niste u stanju ni vlast zadržati duže od godinu dana, uprkos kontroli nad javnim medijima i tonom \'nakvih NVO-ova.
sda ---ZLATNE KAŠIKE
Šta reći već, seljačka stranka za seljadiju! Seljak nas je i uništio.
...fuj...
Cijeli dan na TRGU BRANILACA prije centralnoga skupa sa njihovog pulta gromoglasno su puštane ilahije i kaside uz prekid govora Radovana Karadžića iz 1992god. Opet stara izborna taktika dobijanje glasova uz ilahije a evo sada i vraćanje radovana u predizborne programe!!!!!
SDA u Goraždu podržava kandidata iz SZaBiH jer nemaju svoga, a napravili su neki blok sa SDU,LDS,BPS,SZBiH što se daje zaključiti da je ovdje bilo prisutno 5 stranaka pa su tako mogli napuniti kino salu od 400 sijedišta;) Što je bilo smiješno čuti u njihovom obraćanju šuplje priče tipa \"kad miii dođemoo biće bolje\" Hahahahaa, pa oni su na vlasti i u općini i u kantonu jer su smijenili kantonalnu vladu prije 5 mijeseci uz pomoć ovih malih strankica.
Da bog da vam dosao crknuti ucrvljeni rahmetli Alija i sviju vas pojeo kao pravi zombi.
Džabe se okupljaju
Kje to jos lud prvo da ih slusa i da im jos da svoj glas??hahahah