Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja tebi mamu, i poene koje zgrces! inace koliko je aktivna prvi put citam/slusam/gledam il pisem o njoj.
svaka cast gos.Cenic ta je ovaki kao sto ste vi i nasa bi lijepa drzava napredovala ali nazalost vi imamo samo lopove kao sto so Bakir,Zlatko,Dodik i ima in jos.zasto ste vi ne nakdiduje te za presednika ove nase lijepe drzave.Ovaj jadan narod ce da glasa za iste lopove koji kradu drzavu 20godina,nista se nece promjenit netrebaju nam izboru ili da se probudimo i da nesta uradima.Da imamo drzavu bio bi dan zalosti u citavoj Bosnia ali nazalost me nemamo drzavi necemo je imat to je ovaki lopova na vlast zalosno ali istinito.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/radnici-robne-kuce-boska-ogorceni-na-sds/090803072 da jos koju svuku u ravan? :)
Previše se nešto solidariše pred izbore, ovoj gospođi svaka čast mislim na političare sa svih strana... 5 ljudi - svi se digli, i treba ne kažem ali kada je riječ o hiljadama mrtvih samo se pljuje po njima. yebo lud zbunjenog.
bravo Cenicko,al sat ces kad zivimo u apartheid drzavi,kad bi svi gradjani manjeg entiteta dans plakali dodik nebi dao da bude dan zalosti u citavoj BIH,preno se nadleznosti sa aparheida na demokraciju.