Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
He moj SDP na šta ste spali, udarne pesnice vam Irfan, Nerko, Enver i Saša...pa ljudi božiji to je za bogu plakat
Ramiz Dzaferovic i SDA politika
Ma nemojte dečka on dobio tekst da ga pročita...on veze nema o privredi i o bankarstvu...prvo radno iskustvo mu generalni sekretar SDP-a :-))) Pitaj čika Zlatka i čika Rusmira za Ramiza Dž....on bio u njihovo vrijeme pa nek ti pokušaju objasniti razlike u odnosu na ovog sada lopova... :-))))
Džabe mali, oni su take trošili i ranije a radili šta su htjeli. Konformisti koji nemaju veze sa socijaldemokratijom a kamo li socijalizmom. Nego prijateljski savjet oni su toliko "globalno" destruktivno i samodestruktivno zgovnali da ne mogu vaskrsnuti više, kupi se pravac njemačka ne gubi zalud svoje godine, osim ako nisi zlajin hadžić, mašić il makar kamočaj a i njima hajra neće biti.
zna se ko je na celu razvojne banke, to sve govori
Interesi, korupcija, jesi ikada cuoo za tako nesto.
Banka FBiH je isto privatna banka hahahhahaha
cuj razvojna banka.......buahhahaahahahahaha....misliš tajkunska banka koja finansira isključivo ljude poput radončića, budnje, itd. po skoro pa nikakvim kamatama?
Njima razvojna Banka služi za uhljebljivanje kadrova. Stoka nacionalistička i kriminalna. SDP organizujte proteste,narod kod nas ne razumije argumente i normalan dijalog. Samo protesti!!!