Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izbori su farsa stranke koje su iza rata dobile izbore vazda ce biti na vlasti zato sto su potkupili vjecne glasace drzavnim stanovima poslovnim prostorima zemljistima drzavnim poslovima kao da je to stranacko a ne drzavno vlasnistvo
SDA je na tasu najmnogoljudnijeg naroda u BiH. To bi se rklo pamet u glavu. Za vas je najpreči status Bošnjaka. Pa vi sada bujrum. Pogledajte Makedoniju, a ne zaboravite Bosnu pri neku godinu!
Mamu him lopovsku a i SDP je karina koja je isto predlagala dok su bili na vlasti ...
Decko, imas platu od preko 2000KM, Passata CC i vozaca. Zamolio bih te da ne serendas bezveze. Dokazi se u realnom sektoru ili kod bilo kojeg privatnika, oderi tu 10 godina i tad cemo pricat sine. Dok lizes anuse stranackim sefovima nista od tvoje filozofije. Uhljeb si!
Šta je loše kazano na presu? Imaš li demant? Koliku platu imaju generalni sekretari drugih partija,recimo Zukić iz SDA? Jel misliš da mu je to neko dao na tacni? Koliku ti platu imaš pa ćemo te procijeniti kroz nju. Zašto se i ti ne uključiš i ližeš nekom dupe, pa bi mozda i ti vozao passata. Najlakše je srati za tastature.
E takvi valjate sdp..kontruktivna kritika..a ne tamo neka uskracivanja slobode govora koje ste predlagali neki dan
Ajde ba ,pa to Ameri napisu i posalju nasima,ovi samo sprovode,americki ambasador je predsjednik BiH,a americki sekretar ministar odbrane,sve drugo su lazi ,sve je to pod kontrolom strogom,ne budite budale
Bosanci(Muslimani) svojim glasom mogu na izborima srušiti sve stranke i članove Predsjedništva izabrati po svojoj volji. Kako ? Člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda izabrati bosanskog Hrvata koji nije član HDZ. Člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda izabrati bosanskog Musliman koji nije član SDA stranke. Za ostale kandidate glasati pojedinačno a potpuno ignorisati stranačke liste. Narode pamet u glavu.
Decembar 2015. godine: "Zatvorene izborne liste bi osigurale veće učešće i ravnopravnost žena u vlasti." Ustavom je definisan izbor članova Predsjedništva, kao i delegata u Dom naroda PS BiH, tako da Izborni zakon veze nema sa Sejdićem i Fincijem. Mogu Zakon mijenjati kako hoće, ali bi ga eventualno proglasili neustavnim. I da, pitanje participacije pripadnika grupe "Ostali" nije pitanje glasanja, nego kandidature. Opet laprdanja.
Jel treba da žene organizuju revoluciju? -Treba- Zato očekujem od crvenih da to i urade ako nisu uljuljkane u konformističkim foteljama trebale bi dići svoj glas protiv ovakvog degradirajućeg zakona i biti socijaldemokratkinje u pravom smislu a ne deklarativno....
I ovaj SDP se srozao. Los student im je Generalni sekretar i salje neke poruke :)
...al što je dosad vrijedio...