Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cadt. Drsetka.
OVAJ CENGIC JE OBICNI SDPBALISKI LOPOV
lajk
Čengić pojma nema o.. socijalnoj i dječijoj zaštiti, o zdravstvernoj zaštiti, o penzijskom i invalidskom osiguranju. Da bi se to znalo mora se dobro , dobro učiti i to ne samo u Sarajevu/BiH nego i malo šire, kod susjeda/komšija al i u Europ. Složena je to nauka moj Čengiću !!!
Odnos lajkova odgovara situaciji u oblasti socijalne i dječije zaštite, zdravstvenog osiguranja i penzijsko invalidskog osiguranja. Još samo fale stručnjaci za boračku zaštitu i Bosna (BiH) će biti socijalna država.
ispravno...
ČENGIĆ JE JEDAN OD TRENUTNO NAJVEĆIH JEBIVJETARA I STRANAČKIH UHLJEBA. NI FAKLUTET (DIPLOMU) NIJE U STANJU ZAVRŠITI NA ZELENOJ MERAJI! ☝️
@DexterTZ, HEBE MI SE ZA PRIMITIVNU I LUDU SEBIJU. AKO MU JE ONA I LOPOVSKA SDA MJERA, ONDA JE PROPAO I VIŠE NEGO ŠTO SAM MISLIO.☝️