Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javno pozivam SDA da objasni kako su direktori iz te stranke nabili dug u rudnicima skoro 700 mikiona!?
Debbiili i nepismenjaci i Masic i Irfan Cengic koji nije mogao zavrsiti ni prvu godinu fakulteta, dao 2 ispita, za koje dr.Lagumdzija kaze pored sto su nepismenjaci i neobrazovani, neodgojeni i nevaspitani, jos su jako losi ljudi. Lazu, obmanjuju, zamajavaju, blate, izmisljaju, potvaraju sve druge cak i clanove SDP partije koji se ne slazu sa njihovim primitivnim, zaostalim, misljenjem, te ucjenjuju i Nermina Niksica, jer mu znaju za 3 kriminalne i 1 lljubavnu aferu.
Irfane sine, jesi li ti ikad igdje radio za platu ?
Idi jado jadan zavrsi taj fakultet kakav ti jadu Prva godina jos a 92 godiste Djeca 2001 godista te prestigla
Ako nemas nesto pametno da kazes, bolje ti je da se nejavljas. Ti pripadas stranci koja se povukla pred Dodikom i Covicem. Ostat cete upamceni kao stranka koja je izdala i Bosnjake i drzavu Bosnu i Hercegovinu
Kad god vidim ovu sramotu za peime Čengić nije mi dobro.
manite se pravnih zavrzlama i filozofije , cinjenica je da namjesta firmi ciji je bivsi direktor i gdje je bio u sukobu interesa.
sta bi sa onim da si navodno bratovoj tek otvorenoj firmi nastelio 200+ hiljada budzetskog novca ... zanima nas istina, to su nase zajednicke pare ...
SDA je sve ove godine radila po zakonu kako su oni pošteni i fini, sve stručne nestranacke kadrove postavljali za direktore i nadzorne odbore. Sada im zagustilo jer se otpetljava kriminalno profitersko klupko zvano SDA.
U sdpu i p*e*derskoj nasoj stranci sve bolonjski 3u1express “politicari”... popijes i 3 dana trcis u halu...
gospodin ostavka da pojasni
BAKIRE VADI HAUBICE I VODI SEBIJU FRIZERU !!!! `` hauba za frizuru ili ti feniranje ``
UNIJA BOSNE i HERCEGOVINE SASTOJI SE OD FEDERACIJE BOSNE IiHERCEGOVINE I REPUBLIKE SRPSKE !!!!! Pametnom dovoljno .
Jbga, nisu znali da ce im nekad zatrebati da se pozovu na ovaj zakon, zato ga i nisu nikad uskladili. A bojali se za svoje mutne radnje.
Kako to da svima smeta SDA Od Karadžića, Mladića, Miloševića, Tuđmana, Nikšića, Kojovića, Dodika, Forte, Magazinovića, Čengića, Kasumovića, Babićke, Konakovića Očito imaju svi isti cilj Davanje države agresoru
Irfan Cengic je u sukobu sa pameti, jer je neobrazovan, nevaspitan, neogojen, zaostao, blentoo, primitivac, koji ne moze da zavrsiniti prvu godinu fakulteta. Jadan, bijedan u mozak, poltron, opasan lazov, prijetnja po bezbjednost jer je prijetio Kandidatu SDA Sefiku Dzaferovicu dzenazom. Sto moze biti nepismenjaka i blentovaa u BiH sve se sjatilo u SDP=srpsku dobrovoljacku partiju.
```` DOK JE TAKVE OMLADINE NAS NAROD NE TREBA DA BRINE ZA BUDUCNOST ````