Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Čenga majstore!
"Treća opcija, koje nema u zemljama regiona"..."Tu se misli na klubove koji su u velikim finansijskim problemima kao što je KK Bosna kojem preoblikovanje ne bi previše pomoglo, jer bi preuzeli dugovanja koja imaju"..e baš je pametan ovaj mudroser...pa gdje će ovo biti u normalnim zemljama ...da se elegantno izvuku oni koji su iste klubove zavalili i sahranili a da dugovi ostanu narodu valjda ? ccc
Primjeri Crvene zvezde i Hajduka...jedan primjer neviđene prevare i pljačke, drugi primjer propale privatizacije i spuštanja Hajduka na nivo Cibalije. U drugom članku Čengić opisuje kako je ovo prijedlog zakona koji će omogućiti klubovima da izbjegavaju plaćanje poreza. Državni službenik predlaže zakon kojim se izbjegava plaćanje poreza?!
Ništa od klubova dok Abramović ne pokupuje .
dobro vam je neko rekao...lako je tebi, mašiću i kompaniji srat iz opozicije vazda a plate sve uredno primate i mutite kao i oni na vlasti.koja je razlika između budzetlije dzaferovica i genjca spram mašića i ovog hajvana?