Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde Čampara sazivaj sjednicu da vidimo "Čija majka crnu vunu prede"
E cuj ti blenttavog i neobrazovanog mutavca Irfana Cengica, ono se drznulo da kaze diplomiranom pravniku Aljosi Campari ako ima hrabrosti. Pa bolan nebio ti da imas imalo hrabrosti, znanja i inteligencije uzeo bi knjigu u ruke i polozio koji ispit. Irfan Cengic studira vec 12 godina i polozio do sada par ispita i ono onakvo kaze nekome ako imas hrabrosti. Sto ti je poggan i oloss komunjarska nepismena i zaostala. Obrazuj se mutto.
Jao,Čengic nekog izazvao,hahaha,placem od smijeha.Uzasnijeg jada i bijede od Čengica mozete samo jos u NIP naci-Turulju Ramiza,ili u SDP Masica seoskog jebaca.
Uh sto je pogan ovaj Čengic.Bas pogan.Tako prljavo stvorenje.
izazovi ga da se polije kantom hladne vode🤣
Sta hoce ovaj???Neka on objasni, ako ima hrabrosti, kako mu tata, mama i brat rade u KCUS???
SDP blentavii Irfan Cengic nekome prigovara o hrabrosti, pa ovo stvarno nije normalno. Partija im se totalno raspala, Predsjednistvo partije zavadjeno i posvadjano, svi pismeni, obrazovani i moralni ljudi su ih napustili, ostali samo oloss, propalitetii, nepismenjaci, reketasi, nepotisti, koji su se drznuli da postavljaju na direktorske funkcije osudjene za ratne zlocine koji su ubijali i spaljivali civile i zarobljenike i tako ti SDP funkcioneri osramotili casnu borbu nase Armije RBiH.
Samo Ameri , naravno ako budu htijeli , mogu nametnuti sve eu zakone i norme normaknog političkog djelovanja i BiH uvesti u Evropu i Nato... Sve ostalo je prazna ubleha...
Damir masic Stetocina eno ga u ST. Polju na aparatima
JBT ovaj Čengić mi sve više liči na onog Čengića iz nadrealista 90.ih godina
Je li poceo izazov samopovrjedjivanja u parlamentima hahahhahaha SDA-SNSD-HDZ imaju potpisan dogovor oko blokade drzave jer su sjesni da ukoliko pocnu raditi moraju donijeti sve zakone koji su usmjereni upravo protiv SDA-SNSD-HDZ-a i naravno da njima apsolutno ne odgovara ikakav napredak, ustroj, sistem, jake institucije i provodjenje zakona koji se moraju usvojiti i provoditi u narednom periodu ukoliko BiH zeli napredak i saradnju sa EU i NATO-om.
Cuj Cengic? HAHA bas nas nasmijaste HAHA i njegova stranka koja je izdala BiH i gradjane povukavsi se pred Dodikom i Covicem HAHAHA
EU treba zaustaviti pomoć.
Potkusurivanje nacionalnih stranaka na račun običnog naroda! Koje smo mi 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 i šta sve trpimo......