Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Čengiću.
Ustavni Sud će oboriti svaku odluku skupštine erresa koju donese, a tiče se nadležnosti, pa i sam Lukač je svjestan toga, kao i činjenice da će kad tad doći do krivične odgovornosti svakog ko je radio protiv države i zato su nam prijeko potrebne sve odluke Ustavnog suda kada se bude dokazivalo da se rušio Ustav i da se radilo protiv Ustava.
Jbo ti on Ružu
Naravno da isto pravilo treba da vazi i za federaciju kao i za RS. Sume su drzavno vlasnistvo i ne moze nijedan entitet time da raspolaze.
I ne samo to nego vratiti prodanu zemlju državi od 96-2021
Zabraniti prodaju svega drzavnoga u bih, dok se dodik malo ne smiri. Kad se dodik smiri, smirit ce se i korupcija. Formula nema dodika = nema korupcije...ama bas nista dodik ne prica drugo o nacionalizmu gdje mnogima skrenuta paznja sa kradje i korupcije i normalnog zivota. Da je to istina, sve novine skoro uvijek imaju najvecu sliku dodika izlozenu a minijature slika sta je sve dobro za bih i njen razvoj a kultura pogotovo.
pa naravno nista veca prava nema Federacija od RSG samo na nivo BiH
Nacelnici su prvo zlo koje radi i uzurpira drzavnu imovinu.. Sta radi Berilo po Trnovu Bjelasnici Niko mu nista zabranit nemoze zato sto su vecina iz kantona imali veliku korist od njega...fuj drzavo Nemate sta dodiku reci on hoce na kraju samo zaprzit bosanski lonac
A sta je sa Drzavnom imovinom u Sarajevu i Tuzli, jel sada I to pola Srpsko? Recimo Aerodrom? Pola Pola?
😂😂😂 u beograd pa pola pola
Puna podrška. Nije to babovina političara da prodaju kako hoće i spiskajuu sve na žderanje i lokanje
bravo! samo kasno za hadzice, hamdo sve prodao...
Ne simpatisem crvene ali sam za ovu inicijativu
srbin
smrdi
Balavi uhljebcic
Bravo
Nece se Bake i Komsic sloziti. Prodali bi svaku stopu BiH sto puta klosari.
Druže ko te šta pita najveći si uhljebar i neradnik
Kasumovic uz aminovanje sdpa i nipa aminovao radoncicu prodaju zemljista na najboljoj lokaciji u Zenici, koji licemjeri.