Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahhahahaha samo naša Bošnjačka posla... pravimo maškaradu od dogadjaja...političari od sebe a gradjani od sebe... bruka i sramota fakat me bude stid kakvoj stoci od naroda pripadam.
to mu sad zao sto policajac nije ranjen??
pa so se odma nisi prijavi postanjacino, da si spasio nego sad neso pricas ili nisi bio siguran da si to ti hehehehehehehe
Ja gledo s prozora, a oni me pofalise. Nesmeta mi, uhar je.
Uvijek su necije zasluge drugi kupili.. To je tako jednostavno i sa tim se treba pomiriti..
e moj cem varane .... jesi za znacke.... al de spusti se nebitan si.
Iiš ne praši. Ne laprdajte o pravopisu i gramatici. Šta vi znate o tome. Za vas je sve novo što je izvan vašeg mahalsko-sokačkog govora.
Naravno da nisu bili hrabri oni koji su se zatekli medju automobilima, nego oni koji su prelazili na drugu stranu na nezaklonjenu povrsinu i izlagali se dobroj volji ludjaka Nije te sramota zaokruziti se kako cucis u zaklonu iza automobila?
mogao si za ilustraciju ponuditi sliku sebe na drugoj strani ulice a ne ovu, gdje si u odnosu na mevlida sasvim lijepo zaklonjen automobilima. Je li bilo toliko hrabro prici izvucenom na tom mjestu, gdje si zaokruzen? Sramota za ovakvo eksponiranje i prljanje jedne lijepe namjere Grada. Pitaj se zasto te niko nije spomenuo medju zasluznima a ne zasto gradonacelnik nije dao priznanje!
cetverica peterica sesterica sedmerica osmerica tacno to je novi pravopis, nazalost poseljaceni kakav mu je i autor
\"Rekli su mi kako mi koji smo bili u drugoj turi nismo hrabri\" omg... jadan čovjek : (
zavisi sta za tebe snaci novi, ovaj pravopis je zvanican vec vise od deset godina
Ako već obiljeđavaju na neki način ćin hrabrosti gražana, trebali su to uraditi kako treba....ili su svi među pohvaljenim ili niko... A onaj komentar o imenu i prezimenu, neukusan i zlonamjeran...kakve ima veze kakvo (i čije) mu je ime i prezime. On je građanin sarajeva i BiH, nebitno kako se zove....
Pa sta se javljas, ako ti ne treba priznanje...iššš. Ovo ko vic o slovencu i bosancu. Daje slovenac bosancu dvije jabuke veliku i malu, pita koju ces: kaze bosanac veliku. Poce se bunit slovenac, kaze bosanac pa sta je, koju bi ti uzeo? Kaze slovenac pa malu! Pa eto ti mala hebala et ona.
sada ce se javiti jos i reci da je mucko kolu :)
jazuk.
kakvo je ovo ime a kakvo prezime? sta je ime, a sta prezime? zamisli da te neko zove cemeeee, varaneeee? hahahaha oplakah