Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ko pita OHR za bilo sta. Pa vidi ga bolan kao dijete na tuti. Sto sami sebi stvorimo to je nase ne uzdajte se u strane supke.
OBJEKTIVNI KLIX-u ZASTO NEMA VIJESTI O PRESUDI OFICIRU TZV. ARMIJE BIH, RATNOM ZLOCINCU BOJADZICU ZA ZLOCINE U JABLANICI? IAKO JE SITNA RIBA U PITANJU RED JE SPOMENUTI.
gleaj face koda je u tom trenutku goluba pustio
hdz ko hdz ... niko nije nanio vece stete katolicima od te stranke, izravno suradjujuci sa milosevicevim ucenicima koji su prognali katolike a i dalje nanose stetu.... kao i bosnjacke stranke i srpske u njihovim korpusima...
Još jedan iz plejade zabrinutih. Uzima se fina pinka na te sikiracije. A srediti stanje u jednoj svjetskoj vukojebini i ostati bez nje bilo bi glupo. Ovako pusti ovce nek se kolju, čobane nek nadgledaju stada i budi "zabrinut". Isplati se.
Šta veli na to BAJIN četničkik portal tkz N.N????????????
To je uigran tandem, sve se radi na rušenju i podjeli BiH.
Vi u Ameriki imate vise konsustivnih naroda... dajte ENTITETE I KANTONE uvedite samo godinu dana. Da vidite kako to izgleda.
Covic igra na kartu vidite nista u Mostaru ne funkcionise treba BiH podjelit ... tako i Dodik s'druge strane isto cini destrukcije Ali MZ im ne da to sto su zamislili .Mogu komotmo da se sele sa teritorije BiH nece boti onako kako bi oni zeljeli .
@Pleyof. Mozeš se ti seliti svome sultanu Erdoganu!! Dosta je vašeg orgijanja 500 godina na ovim prostorima!!
Srbi su narod koji je kroz istoriju uvijek tezio ka tome da bude samostalan, da sam upravlja svojom drzavom, a bolesnjaci su toliko inferiorni da zele da im neki retardirani zapadnjak kroji drzavu i zakone.
srbi turski, ruski i hitlerovi poslusnici!
Sbb, Klix, Sda, sve su to ista zla koja su bosnjake dovela do prosjackog stapa...
Znaci li to da je SDA prava stranka ???
Kad im vi nemozete nista kako ce obicni napaceni narod.-
e moj Denise, sve vi to mozete sredit i narediti da hocete........al necete
Njihovo je samo da budu zabrinuti a ne da nešto sređuju za naše dobro,oni naređuju i sređuju kad je za njihovo dobro a za naše su samo zabrinuti,znači mi bi morali sami sebi sređivat al pazit da se oni previše oko toga ne zabrinu inače će počet nama nređivat pa ćemo mi bit zabrinuti ;)
ahahahahaha bravo
Pa vi ste ti koji ih ofmah mozdte uputiti u rea lizaciju i ditrkt odgovifne sankcionirati