Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnajci na aparatima....srbi su jedini narod koji kao partneri pregovaraju sa nato...istina da bi dosli do te tacke podnjeli smo mnogo zrtava...ali danas srbe uvazava cijela planeta.......svidja mi se i vuciceva taktika...mora se biti strpljiv sa siptarima dok se ne steknu uslovi za rjesavanje tog pitanja....srbija mora mnogo da ojaca ekonomski,vojno i diplomatski....ovih dana je dacic dozivio veliki uspjel..uspio je izlobirati kod 10 zemalja da povuku priznaje kosova...to je veoma bitno
@SivaEminencija ...dokaz uvazavanja je naprimjer ulaganje u srbiju...prosle godine 2,4 milijarde a ove godine ocekuje se 4 milijarde $ ulaganja u srbiju...u bih je naprimjer prosle godine ulozeno 100 miliona eura...da li shvatas razliku?
njemacka je otvorila 55 000 radnih mjesta...amerika 17 000 u srbiji....rusija 5 000....kina 24 000....italija 4 000.....fransuska 2 000....austrija 7 000....madjarska 2 500...turska 15 000...indija 2 000...izrael 2 000...itd...itd....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
srbija se izgleda opredjeljuje za neutralnost. bez pristupa vojnim savezima. saradjuje i sa jednima i sa drugima.
nije lud da bez pancira ide
@TopListaDemagogista nije lud da bez pancira ide Nema potrebe, on dolazi u prijateljsku posetu, a ne kao okupator. Kad su bili okupatori, gađali su na dugme, iz jonosfere i sa Jadrana.
Bombarduj govna, opet bi ratovali!
ATALANTA 0:8 Bombarduj boraniju !!!
Srbi, sagnite se.
@boking Srbi, sagnite se. Pa valjda bi ušli u NATO da želimo to. Nego, gadno je kad želiš to, a drugi ti ne daju. E to je tragedija.