Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj snimak osmice i tadicke je STRAVICAN POKAZATELJ u kakvom smo qrcu kao drzava. pa bolje bi coban sa zelengore cuvao drzavu nego ovi sibicari sa snimka!!!!
Pa sta ti mislis da ni politicari i ostali na funkcijama ne pricaju ovako u kući kad su sami
Drzi se ti svoje zelengore cedomire
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
zasto ne objavite da je onom advokatu postavlhena eksplozivna naprava jer je pronasao dva svjedoka sa dokazima o ubistvu dva policajca...advokat izjavljuje da je to samo opomena od strane osa koja suradjuje s podzemnjem...i kojoj nije u interesu da se otkriju ubice a pogotovo nalogodavci ubistava...covjek je pravnik i to je javno izjavio...znaci ima argumente...
da ste pametni na toj prici mozete izbore dobiti, hapsenja, lisice, bageri kako ruse nelegalne vile
2022 glasam za Bakira i SDA.Trojka je pokazala da je nesposobna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gadno vas je vidjet ko bakira čovića i dodika, fuuj ste. Samo Željan je Tito.
Kad vidim koliko je ovih SDA botova,koji bi im guzove lizali i da nas streljaju,onda vidim da nema spasa.Fuj seljačine nepismene
Ovo može samo u BiH.
Trojac bez kormilara...
Dno dna od pravosudja a i ovaj Osmica radi samo za stranku i nije mi ovo nista za cudjenja , zna se da je to sve izgubilo kompas odavno !
Ko glasa za SDP i za ovakve tipove kao sto je Nermin Niksic je jednak Mladicu i Karadžiću jer svojim glasom za SDP podržavaju korupciju, nepotizam, reketastvo, krimjnal i ono najgore izdaju drzave, neulaskom u vlast na nivou BiH i FBiH. Niksic je pokrao donaciju traktora, kosilica, motornih pila, motokultivatora i jedini krivac sa Begom Bekticem za prodaju Srebrenice jer ne zele da stanu u zastitu nase drzave. Zato jedina istina je da je SDP/NS izdajnici.
Koliko su se SDA botovi angazovali jasno je da je dinastija dobro uzdrmana. Kome će biti botovi od idućeg semptembra. 🤔
SDP/NS/NIP su izdali BiH i Bosnjake, i izdaja NIP-a u Velikoj Kladuši i omogućavanje pobjede ratnog zločinca Fikreta Abdica, izdaja Srebrenice od SDP-a, Nermina Niksica i Bege Bektica i pomoć u pobjedi negatora genocida Gujicica. Izdaja NiP-a u Novom Travniku i pomoć u pobjedi HDZ-ovog kandidata, izdaja Varesa od SDP-a u korist HDZ kandidata. Izdaja Stoca od SDP-a u korist HDZ Kandidata. i u još sada izdaja Mostara od SDP/NS. SDP/NS/NIP KVISLINZI I PETOKOLONASI.
NiP je najjaca radikalna i mafijaska organizacija u BiH. Kada udjes u NiP, sva ti se vrata otvaraju. Sve na haram nacin zavrsi. Dobro zivis, ukrades, zakines, nastimas za cas posla. Svima dobro i tebi dobro. Zagarantovana visoka haram plata da nista ne radis. malo selamas, malo dzuma kod Iserica. ne moras ni klanjat 5 vakata, samo malo bradice pusti kao kod Dine, Muzura i Okerica, nek svijet misli da si dobar mumin. a ti mozes lagati, krasti, piti alkhol, k'rvat se, samo nek svijet ne vidi.
Ovo je logičan rezultat jer su državu osmislili seljačine sa dna kace. Sve su uništili da bi sebi namjestili od položaja do love. Svakako odnos rođenih i umrlih pokazuju da ćemo izumrijeti. Tako i treba jer ovakve stoke nigdje nema...
Pravosudze je otvorena pijaca gdje se mozes nagadzati u svemu ako imas vezu sa celnim politicarima koji su zaglavili daleko u kriminal i korupciju.
Ne treba njih okretati naopačke, već ih rastjerati usranom motkom. Odeda sviju. Od ovog Osmana mi muka kad god šta o njemu čujem. Izgleda samo falš diplome su dobrodošle, a one stečene žuljevima na guzici nikom ne valjaju! Tužilaštvo ne valja baš zbog toga što ih diplomski kriminal ne interesuje!
Nikad nisam glasao za SDA. A meni sad predavanje drzi Dino koji je sve dobio preko SDA, Neka koji je sebi sve namjestio i rasturio SDP a bio u koaliciji sa SDA, i ovaj Forto koji samo blebece, prijrti gradjanima a lijeci se u inostranstvu. I oni meni da nesto kazu, da me prosjetle. Fuj.
Nikad nisam glasao za SDA. A meni sad predavanje drzi Dino koji je sve dobio preko SDA, Neka koji je sebi sve namjestio i rasturio SDP a bio u koaliciji sa SDA, i ovaj Forto koji samo blebece, prijrti gradjanima a lijeci se u inostranstvu. I oni meni da nesto kazu, da me prosjetle. Fuj.
Gledaj ovih trikolora.Trojica ko rogovi u vreci.Ko ce kome nego svoj svome.Nego jel vam jos dolaze med sestre da vas vakcinisu u kabinetima marvo jedna.Drugi ljudi cekaju u redu.Bljak samo zivite na racun napacenog naroda i vlasti u kasabi.