Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si obicna SDA seljacina, kako ste mogli onda i sjednicu organizirati ako niste imali pecat da dokumenti postanu validni?
Ti si SDA bot, ja sam obicni stvarni gradjanin, ne ulazim u diskusiju s idiotima i prodanim odvratnim dusama koje za dnevnicu rade protiv svog naroda.
@vrlosamtirealan Naredila Madame Seka iz glavnog Bordela ( Centrale SDA)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Elmedin K. je DOKTOR PRAVNIH NAUKA(iako nije) za ovog Mirzu Č. !!! Mirza Č. je suvlasnik sumnjivog i NEAKREDITOVANOG INTERNACIONALNOG UNIVERZITETA u Brčko distriktu ! Treba PROVJERITI njegove stečene diplome i sve ostale OSOBE koje posjeduju DIPLOME izdate na tom UNIVERZITETU !!!
@ponta60 ž Kakve njegove diplome. Ja bih volio da upoznam jednog čovjeka koji je sa njim studirao. Čovjek nije studirao i tačka.
Šta će vam ČATAPE kad nemate BRAZAO...e'ooo sad vam i Jaca pomrsila račune jer misli svojom glavom, a ne glavom stranačkih klubova...
Kako nisi svjestan čovječe da je njihovo postojanje,gledano dugoročno, i u tvom interesu, samo ti to nisi u stanju da prepoznaš iz te svoje perspektive, ili te nije briga!
Eeeeeeee vidi da nije kod sebilja negdje boze dragi koja glooova
Ti si sda lopov i mutivoda
Pa čovječe imali ste vremena napretek u ranijim mandatima, pa pustite malo ove ljude, nemojte im podapinjat, pa mogu li pokvarit išta matereti? Jel mislite da niste imali dovoljno vremena, prilike, novaca, i šta sve ne da napravite boljitak u kantonu, treba da se zapitaš koliko si ti učinio, i jesi li mogao više. Pustite ljude neka rade, neka završe mandat pa onda radi komentare i inicijative!!!
sda papak,difovac redzin
Mene bi bilo sramota objaviti ovu odluku i na Fejsbuku a kamoli u Sluzbenom glasniku, sve i da je pravno osnovana. Pa oni su donijeli odluku o izmjeni odluke i zamijenili jedno ime drugim??? Allahselamet :D
Ovaj Čelik izuzetno glup čovjek. Sve i da vam je ona sjednica bila legalna, na njoj niste smjenili Predsjedavajuću. Smjenili ste Konakovića, a on se prije vas sam smjenio, i više mu ništa ne možete. Narod mu je dao mandat koji vi ne možete oduzeti. Ovo je samo siledžijski odnos SDA prema narodu, da ga prestraše i pokažu da oni mogu sve što im se prohtije. Klasićna mafija.
đe si predsjedavajuci, nismo te prepoznali. fali ti pecat
ŠABANI IZ SDA trujete nas ugljem iz Banovica privatnog SDA rudnika!
Ovo će rat u kantonu! E nećete me z*bat' ovaj put - fataj se granice!
Dinine novine, smanjite malo ovo kajanje za propalu vlast, ofirni ste
Ma brate sagradite jos jednu skupstinu ha ya, lakse to nego izmamiti nazad taj pecat... Sta fali da imamo dvi tri skupstine svakako nista i ne radimo , samo pratimo sta nam politicari rade..
Mogao je konaković slobodno napisati :Ja sam magarac i staviti službeni pečat, koji je ukrao, i to bi Službene novine objavio ile. Nije njihovo da se bave time ko je u pravu.
A tukca... Pa budalo razriješen si... Predaj dužnost...