Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kradete drzavu 30g, sve ce vam se vratiti kad tad.
Što se tiče zapoščjavanja u državnim firmama SDA je za 25 godina zaposlila oko 80% nepotrebnih administrativaca koji su sada najvatreniji borci SDA po raznim portalima i društvenim mrežama! Posebno je smiješna transparentnost ove vlade čijem kriznom štabu i nedodirljivoj "heroini" iz Istanbula, ne možeš ni pitanje postaviti!
SDA nisu ništa drugo nego grupa zadrtih komunista i nacionalista. Zar Čelik ovdje indirektno nije poručio ostalima da ne smiju iznijeti mišljenje?
I onda iz tih 325 hiljada omasti bradu Zukurlić zagrabi sebi 60 hiljada da Dino hađži kupi seebi naklonost sanđžaklija u Sarajevu
Jel te stid uhljebice...
E da mi je ko pricao da cu od ovoga cuti pametnu i da cu se sloziti od a do z....ode sve u pm
De franko i de jure ni ti nam nemaš šta reći, ili ne umiješ ništa pametno, a to ti dođe na isto.
De Franko en de Jure. Pametniji je kad suti, ne zna jel' pos'o ili dos'o.
Koronu je bolje zaustaviti SUTRA, nego DANAS !!! Oprostite bolje DANAS nego SUTRA, pardon SUTRA nego DANAS !!! A joj totalna ZBRKA !!! U ostalom pitajte onog ČELIKA on to bolje zna !!!
hahahaha, jel to "franko de jure" opet nešto pametno prozborio. Pravi je moždani bašČelik
Ma samo udariti u glavu BIA-ine BH blokatore !!
Sebijina vlada nije nikakva vlada. To su banditi koje su okupili Sebija Elena Čaušesku i Fahro Smradončić, crnogorčine koji uništavaju Bosansku državu.
E kad Celik nekome uputi primjedbu da je #strucnjak" :D :D E jebiga... Celice, prekuco si :D :D :D
😂😃😆
De Franko de Jure,. Bolje sutra da se zaposle nego danas. Klasična jagma za vlast i pozicije. Niti plana niti rada. Haos na prijemu Doma Zdravlja, a vi se oko vlasti natežete. Dotle ljudi umiru.
Vidis li Zeljko izdajice i lazni patrioto kavog si Frankestajna napravio?
DE FRANKO DE JURE UMUKNI PODOBI