Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadna ti majka k ad se ovaj nešto pita
a sada kao u Africi kada ona krda prelaze vodu tako ce poltroni iz SDA u SBB
Cisto da informisem javnost, gospodja Luca Zecirovic koja je predlozena za clana skupstine Gras-a je clanica HDZ-a. Otkud hdz u dilovima sa sda u KS??
Strasno. Prestrasno. Tacno mu na faci vidis da je olos.
Ovaj kriminalac Mirza Celik postade glavna faca u KS, wtf!!! U zatvor sa njim sto prije! On i njegova "hanuma" su osumnjiceni za utaju poreza, zloupotrebu polozaja i pranje novca u predmetu "Zadruga". Zbog tih aktivnosti su bili uhapseni i saslusani, te pusteni da se brane sa slobode, koju ovaj lik opet koristi za politicki kriminal. Zasto se dozvoljava ovakvim osobama da se pitaju za nesto od drustvenog interesa?
sve mimo pokretanja stecaja je tesko krivicno djelo
E sad skontajte kakve smo mi Sarajlije pizde kad dozvolimo da nam kriminalac , ona najgora vrsta lopova koji je krao državu i prao pare preko fiktivnih zapošljavanja studenata , Čelik Mirza , SDA ološ bude išta u vlasti. Jedino rješenje je svi na ulice da sataremo SDA bandu