Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Čekanje uskoro prošlost", koja laž druže
2022 godina na pragu u nas sistem kao da je 1980ta godina, bespotrebne administracije more koja samo jede novac ali polako, sve dolazi kraju, od kredita se zivjeti ne moze kad ti ode radno sposoban narod i sve manji priliv u budzet drzave. Gdje mi zivimo, Ruanda pojam za nas.
Evo vidit cemo. Do sada se vlada KS upustila u ozbiljne projekte, pogotovo infrastrukturalne. Ostaje nam da vidimo.
hajde matereti vise,, pola mi je zivota u redovima ostalo
Kome nije 😁
Pa recite onda ko je glasao za taj prokleti zakon kojim su Bošnjaci obespravljeni...SDP
a sta cete s onolikim salterusama ??
Zasto, pa mi volimo stajati u redovima?
Da je SDA pstala nikad ovo ne bi uradili, valja uhljebljavat kao sto su u rudnicima hiljade uhljeba u administraciju
Ovo ne bi trebalo uticati ni na povećanje ni na smanjenje radne snage... I masa drugih stvari.. u pitanju je organizacija u korist stanovništva i organa.... Samo pozitivno.... Ako hocete pravi zk i dalje ides u sud a za prijavuadrese bi trebao doci da licnom i rukama u džepovima ... Nema na cemu
Razlika izmedju SDA bagre i Trojke... Bravo, samo naprijed!
Trebalo biti uvezano vec davno! Nadam se da ce to raditi obrazovani ljudi da ne bude pogresnih slova pa hajde opet hodaj od opstine do opstine i podnosi zahtjeve za ispravke i maltretiranje mjesecima.
Ko kod nas rijesi probleme cekanja u redovima, papirologiju, uvezanost baza podataka…taj zasluzuje Nobelovu nagradu za mir!
To je trebalo biti uvedeno prije 25 godina,..
Pa normalnonda je ceka je kad polupismeni seljaci nabadaju slova na tastauri i mora biti red avugdje
Ova prćija se mora razvaliti. Nikome ne služi.
A kako ce nas gospodicna namrgodjena s karminom po zubima vratiti po jos jedan papir?
Nisu oni budale da to uvedu kako bi uzimali pare za svaki papir
Eto Zakona, moras imati komad zemlje da bi se prijavio na adresu. A zemljisna knjiga inace potpuna i tacna skroz, nigdje veze. A Cips projekat 60 miliona kostao, 20 KM licna karta, gdje je obecani čip i elektronska prijava, internet rodni list, vozacka online, zajebali ste nas posteno, nema sta.
Ovoliko se ispisao i sve pogrešno (namjerno ili slučajno, ne znam). Pa prijavu adrese ti ne treba komad zemlje, daje ti saglasnot onaj ko ima nekretninu i glat se prijavis. Lična karta je 18 KM i posjeduje u sebi čip, koji se ne vidi, osim ako ispadne (prilikom ne adekvatnog čuvanja), ni jedna Njemačka nema online vozačku, nije neka šteta (ali jest preskupa za 60 KM pogotovu ako uzmemo u obzir da ima onih kojima je, zbog ograničenja, izdata na 5 godina). Samo treba pravo govoriti.
Svaka promjena,, zahtjeva brisanje stavki priliva novca, za UHLJEBE( KOJI JE PLANIRAN ) 👉😎 Baska nepismenost i informatizacija 😎 U prevodu: MORAJU se otkazi pripremiti jos DANAS, da bi se implementirao neki sistem....Ko ce kome, otkaz dati! i kada??? 😂😂
A sto branis rudare? I njih pola treba letit s posla
....Rudari ne dizu cijenu struje, to ti rade ahbabi, patriJoto 😎👉👌
Ali "uskoro".... i cips je nekada predstavljen kao sistem sve na jednom mjestu a ono ispade mora svako u svoju opštinu pa makar se radilo i o obicnoj prijavi i različit cjenovnik u svakoj opštini