Radnici Granita i dalje na ulici
0
"Čekamo Sudsku policiju, mi imamo svoj popis imovine"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sudije i tužioci su prvi na balkanu pristupili framasonima,to se vidi po današnjoj katastrofalnoj odluci ustavnog suda hrvatske biće svega, ali ne samo u hrvatskoj i jablanici...... možeš kako hoćeš ali nećeš dokle hoćeš
sudije i tužioci su na balkanu prvi pristupili framasonima,to se vidi po današnjoj katastrofalnoj odluci ustavnog suda hrvatske biće svega, ali ne samo u hrvatskoj i jablanici...... možeš kako hoćeš ali nećeš dokle hoćeš
Izdrzite, upravu ste a sudije , policija i politika su g.ovna.
To samo govori kakav smo narod takva nam i država. Krademo, zlobni smo, podmećemo...narod čini državu.
nemate pojma o cemu pricate i zato vase gluposti zadrzite za sebe. Ljludi zive na ivici egzistencije a vam bi bolje bilo da vase misljenje formirate na osnovu onoga sto vidite a ne na osnovu onoga sto cujete da se prica. Sa pricom o granitu ja sam izgubio i onaj trun vjere sto sam imao u ovu drzavu. Fabrike su bilo radnicke prije rata i ti ljudi su ostavili zivot u ovoj firmi. Nakon rata drzava im uzme firmu kao lafo drzavna i onda je proda nekim kriminalcima. Zatim im dozvoli da 8 godina pljackaju tu firmu na ocigled svih radnika. Zatim dozvoli ovoj firmi da ode u stecaj sa 100% profitabilnom firmom. Zatim drzava raskine ugovor o privatizaciji od prije 8 godine i prakticno ponisti 8 godina pljacke. Stecaj je zadnji korak u ovoj pljacki gdke bi se prodala imovina Granita i izmirili se vjestacki nabijeni dugovi nekim fantomskim firmama ciji su u stvari vlasnici - bivsi vlasnici granita. end of story - end of pravna drzava. SRAMOTA.
Da velika većina radnika je odnosila granit i prodavala ga u pola cijene pod izlikom nema plaće, a te se vidi po njihovim autima i kućama. Hoće li iko to ispitati?
Došao stečajni sa sudskom i napravio popis. Sad će doći opet neka sudska i praviti popis. Imamo 2 sudske? A i radnici imaju svoj popis, dakako onaj nakon što su i oni malo prodavali kamene blokove. Priča se u hercegovini svašta.