Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je sretan ni u hali nije gladan.ljudi ce dobiti nove stanove a feninga nece dati.cestitam.
Kako je to mrak :D
zivim u ovoj zgradi nas stanare niko nista nepita
Biće zanimljivo vidjeti koliko će biti više stanova u toj novoj zgradi od stare. Naravno i ko će dobiti te stanove.
Evo recu ti ja.Stanove ce dobiti stanari,stare zgrade,a višak stanova ce opština ili Kanton nebitno,prodati.
Dokad će Lagumdžijini mafijaši terorizirati Sarajevo !!?!?!!?!!?!?!?
zivim u ovoj zgradi nas stanare niko nista nepita
al bubica otvara radove i tendere da moze jos vise krasti, a stanari ce da popuse foru.... pozitivno je sto cemo dobiti novi dio ceste sa 4 trake, al jbg dok se majmuni na vlasti nadolme narod ce to da osjeti.
Baš me sad zanima da li ovi likovi što kat nadogradiše imaju sve potrebne dozvole ? Ili će se naknadno kod nekoga morat "ugrađivat " ...
Nije ti ovo svicarska. Kakve crne dozvold
Znaš Lela to me zanima zato što će sigurno morat pokazat neki papir da dobije zamjenski stan . E sad je moguće da pominje roditelje onima koji su žmirili dok je on radio .
Na vizualizaciji ova zgrada nije trebala ni biti srušena, odakle odjednom ovo?! Gledajući vizualizaciju, izgleda da će stadion grbavica ostati bez platoa ispred sjeverne tribine! Ne znam da li je zbog toga al´, ako bi se povezalo sa onim "širenjem pomoćnog terena", onda je jasnije zbog čega se proširivao pomoćni teren, da bi se mogao pomjerit´, možda? Ne kažem da je istina al´, ako jest´, SRAMOTA ako nas iza leđa prodaju! Nadam se da Manijaci neće dozvoliti ako bi uopšte došlo do toga. VIZUALIZACIJA JUŽNE LONGITUDINALE: http://youtu.be/aCiRIYiWdoU?t=1m59s "PROŠIRIVANJE" POMOĆNOG TERENA: http://sportsport.ba/assets/pictures/article/880/travnjak_pomocnog_teren_stadiona_grbavica_uspjesno_saniran_131921_135880_big.jpg http://media.fkzeljeznicar.ba/pomocni_teren-640x360.jpg
covjek je ti lijepo rekao ne znam cemu ti minusi
Hej, pa mi živimo kao da smo najbogatija Država na planeti, a davno smo pali i dalje od dna!
Sarajevo ima srestva da plati ovaj projekat i hvala Bogu pa je tako jer je ova cesta PRIJE neophodna gradu. Ocito nisi iz Sarajeva, ne vozis preko Grbavice pa ne znas za prometni kolaps u spici u glavnom gradu.
Ima li ko da proda stan :D
Kako je Radnčiču krivo što se Sarajevo gradi :-) Pisao je samo negativno o ovoj cesti - rado bi on čitavo Sarajevo porušio, sve ono što nije njegovo, pardon Azrino.
samo da ne dobiju stanove na Stupu negdje i biće sve u redu
Jebem li vam familiju moja urbanisticka saglasnost vec drugu godinu ceka na donosenje odluke.. Zato nam i jeste ovako likvidan kanton lihvari lihvarski..
Ja od Štuka više volim onu aaaa Peeroooo papacodeer aaa Mirso motorolaaa... Al dobra je i ta .. :-)