Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas ce oni gradjane obavijestiti o tacnom datumu izrucenja... ne budite smijesni!!!
ja prosle sedmice isao za hrvatsku kad vidim na doljanima bruku policajaca i nasih i hrvatskih i kontam izrucuju ovu dvojicu.vratim se u Sa i vidim niko nista neprica pa kontam nesto se drugo desavalo sad i mislim da je bilo tajno izrucenje.
nisu jos izruceni, al jedva ih cekaju nasi drotovi, informacija iz prve ruke
a boze sacuvaj , pa murijaci jesu malo poglupi, ali kad nesto kriju , bas kriju, jer su malo poglupi, pa nemoze to svako da bude, samo ko ima dvajs hiljada...
U zivotu nisam pozelio nekoga tako da pljunem u lice kao ovu dvojicu bolesnika! Ubice! Najiskrenije se nadam da ce nase pravosudje da nastavi dobar trend kaznjavanja koji je imao u zadnje vrijeme i ovu dvojicu umobolnika zatvori za sva vremena odnosno trajno ih oznaci kao hladnokrvne ubice!
i ja vjerujem da su izruceni, to su tajni poslovi, zamisli kad bi se tacno u terminu znalo, kad gdje dolaze i sl. pa digla bi se hajka, nebi ni dosli u zatvor...
Oni su izruceni odmah nakon saslusanja kod dezurnog sudije u tajnosti, samo radi opce sigurnosti se krije informacija.
i sta sad.......hoce li ih danas izruciti...aaaa vijesti i govana....niko nista ne zna