Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ista prica. Pakleno ljeto, najtoplije u posljednjem mileniju, crveni meteoalarm, ne izlazite iz kuce ako vam je zivot mio i tako to... Dajte ba manite se suplje, normalno da ljeti treba da bude vruce, tek kad snijeg zapada tad cu da se sikiram!
MILF
Navalili napaceni komentatori klix-a.
Koliko je stepeni izmjereno?
Jednom u tramvaju vidim jednog starijeg covjeka kako razgovara o Mostaru sa jednom djevojkom, pa joj kroz osmijeh rece: "Ko zna da ce u Dzehenem, neka ide na pripreme u Mostar"
dišemo na škrge !
@ogledalce vidi se po fotki dobro ti stoji haljinica hahaha 😂😂😂😂
@zmajcekSaUne hahahahahahahahahahahahaahhahahaahah jesvidio !!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kaze moja kona Fatima :" Bolje 15 minuta na qurcu nego 10 sati na suncu ili za masinom kod robovlasnika" 😁
Hoce li popodne grad padati :O
SDA biračima organizira besplatne iftare,čekamo još HDZ i SNSD da urade nešto slično i temperatura će da bude kao u paklu kao i uvijek dosad
joj suknjice i nogu, ja sto volim ljeto
Plaćena reklama za klima uređaje, ne uzbuđujte se
Prodavaci Burkinija na aparatima
Vidi u lole ribe..