Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodik kao i mnogi uhljebi se boje pravne drzave...jer bi u tom slucaju zavrsili u zatvorima...uz oduzete im kriminalom stecene imovine...
Njihova politka će dovesti do gašenja manjeg bh entiteta eres
Neka znaju da će rs odvesti u pakao,a genocidaše u nestanak,pokušaju li mirnim ili agresorskim načinom ugroziti integritet BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
STA JE KLIXE NE PISES VISE O CORONAVIRUSU, UMIRANJU LJUDI, JEL TO FADILOV POLICIJSKI SAT SMANJIO SLUCAJEVE CORONA VIRUSA? ILI I TOBOM UPRAVLJAJU VLASTI PA TI GOVORE STA CES DA PISES I KADA CES DA PISES?
Baš tako!
kako ne pišu, pa svaki dan dobiješ članak sa brojevima, a do neki dan ste srali kako ubijaju koronom i da smanje propagandu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta ovo drži seljo medju prstima ... navikao u kafani da prebire čačkalicu kad opservira makro ekonomiju i geopolitiku.
Želimo da opozicija napokon pobjedi, a Milokradu sve najbolje i puno sreće u tužilačko - sudskom paklu!
Vidim rusite ga 30 godina pa nikako srusiti i nece te uspijet sve dok je aktivan u politici
Vlast i opozicija u RSu: Nije go.vno nego se pas posro, sve ista vreca go.vana, samo treba pustit vodu
Osoba na crnoj listi a presjednik prjesednistva Bosne i Hersegovine to samo kodnas moze biti
Mile se boji da mu opet koji srpski ratni rodoljub ne uvali ukradenu ikonu
Krdo od čovjeka 🤣🤣🤣🤣
Pa 2022 izbori, kako ne skontate...mislim na ove mlađe (stariji su svoje odradili ja pozitivno ja negativno)...da stranke kao SDA i SNSD skontale blizi se kraj pa udri po najboljem ASU...rat. Jos samo Covic osta nedefinisan....hinja zna kad ce se pojavit. Napali raju dobijes glasove. I tako citavo poslijetano razdoblje. Time se hrane.
Dodo je pravi majstor u zaduzivanju,kad su sva vrata zatvorana on nade nacina da se zaduzi i tako donese napacenom narodu pc novac
Ni od kakvog srbskog bloka ne zavisi drzava BiH
Masrisit ce pni moj racku, lik je mafijas isto ko prijatelji mu izet beg i covke, sve go olos i mafijas
Nada u islamizaciju pod jednom kapom muslimanskog Sarajeva🤣🤣🤣🤣🤣
Komšije srbi nedajte da vas Dodik gurne u rat, vi nastradate, oni djecu pošalju u inostranstvo . Nismo mi bošnjaci vama neprijatelji.
Komšije Bosnjaci nedajte da vas Bakir gurne u rat, vi nastradate, oni djecu pošalju u inostranstvo . Nismo mi Srbi vama neprijatelji.
Nema od ovog ništa, srpski narod želi Dodika jer on govori o otcjepljenju. Tu je kraj.
Vjerujte mi ns rječ.Vidite da Bake i Burle sve rade u dogovoru jedan sa drugim.Valjda su postali svjesni da je kraj blizu i sada je potrebno da se aktiviraju ovce iz nac.torova da bleje i da se svađaju.Da R.Srpska postane dio Srbije,Vučić bi Dodika strpao u zatvor u roku od dva sata.Izetbegović i Dodik su dva najveća lopova koja su Bosnu razorili do te mjere da oporavka teško može da bude.