Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Spiric nije dzaba na americkoh crnoj listi, znaju oni kad prdnes cija je prda i koji je ovo mafijas od covjeka
Covjek koji ne voli drzavu u kojoj zivi ima problem, jer tu drzavu takodje cine njegova djeca, porodica ili komsije. Znaci ne voli sopstvenu djecu ili zenu....medjutim uvijek moze traziti razvod tj odseliti u drzavu koju voli
Tako je, Lukicu. Svako voli drzavu i grad u kojem se rodjen i za kog ga veze cijeli njegov zivot. Ima nas jos koliko hoces, i Hrvata i Srba iz ratnog Sarajeva. I morate se pobrinuti da mi ostanemo ovdje, da nam se da posao. Nemojte tjerati one koji su u ratu bili za ovu zemlju, a dovoditi one koji su u ratu bili protiv.
@RapSprska zato što srpski i hrvatski ekstremisti nisu mogli prihvatiti odluku većine i napali goloruk narod
Pozdrav za sve Bosance i Hercegovce.
Kad bi crnolistasi Dodik i Spiric, plus kandidat za crnu listi Covic, uopste znali sta pise u Dejtonskom sporazumu. Ovako samo beskrajno manipulisu Dejtonom po vlastitoj potrebi.
Ptedsednik go SDA Cedomir Lukic... Ovde se zavrsava sav smisao bilo cega szo bi ovaj covek rekao.Jer biti u muslimanskoj sranci,koja u izbornoj noci vice Alahu ekber,a govoriti u ime Bosne,multieticnosti i svih ostslih potrosenih fraza,a zvati se Cedomir,moze samo najveci od najvecih idiota.
Opa, Bakiroglu nabavio sebi novu poturicu. Onaj mu je Desnica "prao" traktore iz donacija a vidjećemo zašta će mu ovo poture moći poslužiti.
Sto se mene tice Cedo, a znajuci sta nam je sve SDA priredila, ti si izdajica !!!
vi da volite BIH sklonili bi dodika i ukinuli tu tz koja osim u moskvi i srbji za nju niko i nezna
Čedomir u glavnom odboru SDA...da se razumijemo nemam apsolutno nista protiv njegovog stava ali ovo je montipajtonovski...
Moja Herceg Bosna..💟💟💟🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Špirić i njemu slični ne računaju Karadzica i Krajisnika u ratne zločince, jer smatraju da je njihovo djelo u redu. Oni su opasnost za okolinu zbog daljeg sirenja nacizma.
Bravo pravi Srbine Bosanski sine.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ko je ovaj?
Ovaj ti je domaci Hasanbegovic ili Ljajic pa kako hocete
A i puno vise hrvata nego sto misle kanenjari . Kad bi sada bio referendum za ukidanje entiteta ., jedan predsjednik jeda covjek jeda glas 67 posta bi glasalo ZA
@brodzo ma 170% bi glasalo za.
Svega ti patriote, .dobro je rekao jedan moj pajdo - nisu problem ovakvi - ovakvi će biti patriote do posljednjeg Bošnjaka i Srbina i Hrvata i građanina a 98% (budimo realni) Srba ni u snu ni u groznici ne mogu prenijeti preko usta šta ovaj izgovori hvalospjeva za SDA...