Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je taktika svih spijuna. Udju u institucije tudje zemlje k'o fol sa dobrim namjerama.
@politika.je Politicar jedne zemlje savjetnik predsjednika druge zemlje. Srpsko-ruska posla!
ovaj čedo malo baca na firgoša ...
Nema Zagreb I beograd nista sa BiH! To cedomiru treba biti jasno I tebi I drugima, sve dok se vi petljate ovdje nema napretka, ako zelite BiH dobro najbolje sto mozete uciniti da se odmaknete od nas I pustite narod BiH da zivi mi ne smetamo jedni drugima, sve sto se desilo desilo se zbog vasih spijuna karadzica I ostalih.
Jadno ali sta se moze
Dobar političar i veliki prijatelj BiH! Isto kao što je sa druge strane i Stipe Mesić! Većini na klixu niko ne valja! Čedo i Željko su dobar tandem koji žele dobro Bosni i Hercegovini!!!
Čedo javi se da zapalimo...
E moj Željko, za savjetnika se uzimaju ljudi sa jakim lobijima, a ne oni sa jakim nosem. Ali šta tebi pričati, ti si svakako propao slučaj, a uz tebe i svi oni koji vjeruju da BiH može naprijed sa tobom, tvojom ekipom i SDA kao vašim partnerima.
a pridruzili se SDA koaliciji, vrhunski sistem vrednovanja.
Zato što ima bolje robe u Sa nego u Begešu. Šmrkadon bistrički.
Ma to kraljuuu! Ljudino.
Sreca pa ChedoMir ne lici na firauna bice HAJRA u Seheru !!!
Cedo gospodin,furac i normalac,hejteri mogu samo da mu oglabaju kitu neobrezanu
Zajedničkog života sa balijama nema! Ja iz Posavine i Republike Srpske ne idem, a u BiH ne želim da živim! Zato ja, kao i ostali Srbi iz Srpske Republike, želim da se ova rugoba koja nije ni država a koja se zove BiH raspadne. Ti Čedo nisi Srbin, ti si jadnik i izdajnik, a i poprilično si glup. Da si napravljen incestom ne bi me čudilo.
@Fugu pakuj ti kofere iz posavine,tu ce prvo da pukne kad predjete crvenu liniju,a vrlo ste blizu.
meni je sve ovo smiješno :D
Ljudina!!!!
Ono što jako zabrinjava u ovoj priči jest što Komšić daje jako malo izjava. Politički život je javni život i obično idu i javne izjave. što tu zabrinjava ? Upravo taj nedostatak javnosti a snažno prisustvo "tajnih politika" i dogovora. Kada pogledate ranije objavljene slike Čede Jovanovića i Komšića čini se kao da se oni uopće ili površno poznaju te da je Čeda "raspoređen" kod Komšića. Ko je to uradio i ko to čini, već sam rekao, poznato će biti 13.aprila.
A za pare Čedo, nemoj se pravdati.