Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od rijetkih normalnih Srbijanaca koji razmislja objektivno bez zablude SANU-a
@CenerCvajic lik radi za sta ga placaju.
@umjetnik: Znaci i Vucica i Dodika neko placa da rade kako rade? Zanimljivo...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čedo, nije on bas neki glupson, cak naprotiv pametno igra na tu djilkosku kartu i uz pomoc medija, kao sto je i klix par excellence, siroke narodne mase u RS-u to gutaju i "hrane" se njegovim nebulozama u koje niko ozbiljniji ne vjeruje, jer niti su realne niti ostvarive, ali vrijeme prolazi kao sto je prosao i onaj Miloradov referendum koji se nikada nije dogodio, a on je to tako virtuelno odigrao do kraja i izlevatio svakog do jednog svog slijedbenika koji mu je vjerovao u to.
Veliki čovjek kao što je Čedo uvijek će imati podršku ! Svaka čast Čedo!
kako bih ga naguzio
Veliki čovjek i priznati pozitivni srbski političar kojem moramo čestitati jer takvi ljudi jedi o mogu graditi mostove pomirenja a ne radikali i fašisti koji imaju za cilj nepravdu pljačku i nasilje prema “drugim” a zbog sticanja koristi i ničeg drugog. Vi srbi koji mislite da silovanja i pljačkanja moraju biti dio vaše kulture nećete biti mirni nikada i platičete strašnu cijenu za zlo koje činite
U stvari ovo priča Vučić.
Jovanović, srpski ciganin, nema nikakvo pravo da soli pamet bilo kojem Srbinu. Treba da se bavi svojom divnom otadžbinom-Indijom. Ne razumem ove medije što mu posvećuju bilo kakvu pažnju. Ima ono pravilo za Cigane, kad dobiju vlast prvo roknu oca..Čedo je to potvrdio, saučesnik je u likvidaciji političkog oca, Đinđića.
E moj jovanoviću.... Živiš u perfektu, Jugoslavije više nema, niti bratstva i jedinstva.... Ako je ga ikad bilo... Uvijek su bili samo interesi
Čeda je bio nekada ozbiljna opozicija i nije teško biti u pravu kada kritikuješ Dodika jer on jeste sve što Čeda kaže o njemu. Čeda je kao i Lagumdžija, nažalost, vrlo nadmen i sve pametne je otrjerao iz svoje stranke. Kada kaže : "Jadna Bosna" onda mu ovde hebu majku... To naravno ne mijenja činjenicu da je Dodik isto tako oportunista i da ga boli *urac za svoj narod. Glupi narodi pješću ovim ili onom, ovisno o tome ko vrijedja suprotnu stranu.. Jadno!
a kako ih je oterao.sta pisase najvisi bivsi funkcioneri ldp.da vodi stranku kao feud.da je uveo diktaturu i vlada ko staljin u stranci.a covek prosipa neke gradjanska uverenja.olos
Neznam dali je ovo mjesanje u unutrasnje stvari BiH ali nije sigurno uobicajeno da neko sere po vasem predsjedniku a vi to pozdravljate.E zato ce nam biti idalje fino.Ebo vam pas mater svima.
Joj sto volim Čedomira Jovanovića:) kako bi covjek ovo matematicki predstavio? f(Dv)=Gm*2
Sledeci put nek Hrvati svi glasaju za nekog Boshnjackog predstavnika,i svoje glasove usmjere ka tome.Jer nevrijedi da glasaju za hrvatskog predstavnika.Recimo nekoga kao sto jeGalijasevic.Pa cemo vidjeti sta ce MZ reci na to.
voleo bi da vidim cedino imovno stanje 1990g i 2013g ili danas.danas znamo da voli skupocene satove.luksuz.ima veliku porodicu,verujem da imaju i batlera.najvise me nervira kad olos napada olos ili lopov lopova.on nekog optuzuje da je opusteo zemlju a on godinama bio konsiljijere vlasti i razorio srbiju u svim parametrima.doveli su do toga da se deca koja ne pamte 5 oktobar se stde tog datuma jer vide razmere vase pljacke.da se ja stidim sto sam rusio bcrvenog krmka jer ste vi veci zuti krmci.
Obogatilo se pašče posle dolaska na vlast, kupilo pašče nekoliko firmi (Fidelinka, Kirka i još neke u Srbiji), niko ne zna poreklo novca. Kad sam se raspitivao kako to pašče slobodno voza džipove, kažu, čuvaju ga zapadnjaci. Moguće je da je dobio keš tako što je Miloševića predao Hagu. Mala je Srbija zemlja koliki je on izdajnik.
Dodik je gomila govana !
Ceda je realan i posten političar..
hhaaaha. bravo, isto se moze reci za HDZ samo s kontra strane. tu se vidi koje su to zapravo drolje i jedni i drugi. ne bore se za svoje nego protiv drugih, tipicno balkanski. nek komsiji crkne krava.
Odudaras od balkana pametni covjece...